This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Jojek the masters
+4
Loozny
Gri-Gri
XPT
Jojko
8 posters
LF2 Julian's Gate :: Global :: Cześć ;]
Strona 1 z 1
Jojek the masters
Ponieważ słoneczko świeciło najemna i moim komputerkiem i innymi urządzeniami peryferyjnymi, postanowiłem sie przedstawić . Jestem Jojko, kocham chodzić do kościoła(szczególnie w dni powszednie), razem z babcią wpłacać nasze pieniążki na telewizje trwam i radio marysie. Mieszkam w kościele i nie potrzebuje kluczy bo dom Boży jest otwarty dla wszystkich. Ciesze się że mogłem się przedstawić i liczę na wasze odpowiedzi.
oczywiście żartuje(oprócz nicku bo ten jest dobry) mieszkam w mieście mój pesel to 20022000123642(może sie pomyliłem(może nawet bardzo)) klucze mam w bucie bo w kieszeni mam wielką dziurkę.
oczywiście żartuje(oprócz nicku bo ten jest dobry) mieszkam w mieście mój pesel to 20022000123642(może sie pomyliłem(może nawet bardzo)) klucze mam w bucie bo w kieszeni mam wielką dziurkę.
Jojko- Liczba postów : 8
Registration date : 24/03/2008
Re: Jojek the masters
Witam, widzę, że nowi gracze też się logują na nowe forum, bardzo miło mi to widzieć ;]
Cóż - życzę Ci, żebyś często odwiedzał moje forum i pisał we nim duuuużo postów i żebyś nie dostawał za dużo ostów
Cóż - życzę Ci, żebyś często odwiedzał moje forum i pisał we nim duuuużo postów i żebyś nie dostawał za dużo ostów
a tam nie przejmuj się nimi, witaj i spamuj ile się da ale jak XPT nie widzi
Kozi- Liczba postów : 229
Registration date : 16/02/2008
elo elo witam
Dark- Liczba postów : 342
Registration date : 15/03/2008
Witam Jojko'u ^_^
Powodzenia w grze i żeby Ci się przejścia nie zacinały ^_^
Powodzenia w grze i żeby Ci się przejścia nie zacinały ^_^
QBIE- Liczba postów : 79
Jojko napisał:mój pesel to 20022000123642(może sie pomyliłem(może nawet bardzo))
No raczej bardzo;P Pesel składa sie z 11 cyfr z czego pierwsze 6 to data urodzeniaxD
Ale witamy na forum, powodzenia i zapraszamy na stronkę PP może kiedyś wystąpisz dla ziemniaków;P
Gomez- Liczba postów : 38
LF2 Julian's Gate :: Global :: Cześć ;]
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: