Lf2 Julian's Gate mmorpg
+10
Ribben
PODLy-
B4NaN
Loozny
Gri-Gri
Readors
Wandi
p0wned
Dark
Lee
14 posters
LF2 Julian's Gate :: Global :: Newsy
Strona 2 z 2
Strona 2 z 2 • 1, 2
Chcesz aby praec na JGmmopg byly aktywne?
Re: Lf2 Julian's Gate mmorpg
Podly - Lee pisał, że to nie będzie związane z lf2
a to przepraszam ; ) milej zabawy
mi sie podoba trudno że nie lf2 ale eleganckie lubię takie gry powodzenia pracuj dalej ;] będę grał w to
Dark- Liczba postów : 342
Registration date : 15/03/2008
WoW!
Super na pewno będę w to pykał
Miłej i owocnej pracy, życzę
Super na pewno będę w to pykał
Miłej i owocnej pracy, życzę
QBIE- Liczba postów : 79
PODLy- napisał:
Podly - Lee pisał, że to nie będzie związane z lf2
a to przepraszam ; ) milej zabawy
A tu zmiana... ;] Przeciwnicy będą z lf2, dostarczyłem sprity Lee... (Lee się jakoś odmienia??)
Poza tym robimy własne sprity postaci, więc będzie lepiej wyglądać niż na screenie.
Lee sie nie odmienia ale mozna na mnie mowic "Lee'emu" albo "Lee'mu" chociaz to pierwsze lepjej brzmi
nxt screen.
to jest nasz trade center. 6 sklepow dla kazdej postaci, +1 w ktorym sa duperele jak miksturki, ziola itp itd
nxt screen.
to jest nasz trade center. 6 sklepow dla kazdej postaci, +1 w ktorym sa duperele jak miksturki, ziola itp itd
Lee- Liczba postów : 136
Super! Już nie mogę się doczekać
W wakacje będę w to pykał dniami i nocami ;p
Grał ktoś w "Margonem", albo "Magicznych wojowników", z Czesiem w roli głównej?
Te screeny wyglądają jak by były z tych gier ^_^
@Lee - Tak jak mówił Gad, będą postacie z LF'a?
W wakacje będę w to pykał dniami i nocami ;p
Grał ktoś w "Margonem", albo "Magicznych wojowników", z Czesiem w roli głównej?
Te screeny wyglądają jak by były z tych gier ^_^
@Lee - Tak jak mówił Gad, będą postacie z LF'a?
beda niektorzy przeciwnicy jak badit, monk, a szczegolnie justin i koncowy boss - julian!
ale beda tez klasyczni przeciwnicy, jak "czarny elf" itp
ale beda tez klasyczni przeciwnicy, jak "czarny elf" itp
Hell yeah, współpraca z Gadem, czyli gra będzie jeszcze lepsza ;D Fajnie, fajnie ;P
Gri-Gri- Liczba postów : 62
Registration date : 15/02/2008
Imo i tak to bedzie piece of shit.
Teksty typu "bede gral w to dniami o nocami"/"to jest boskie" sa ... zalosne ?; o
Ten silnik na mmorpg jest kiepski.
Jak chcecie jakies darmowe rpg to np. Regnum,dofus,perfect world,last chaos,muonline.
Chociarz z wyzej wymienionych tylko przy dofusie posiedzialem troszke reszta poszla w zapomnienie dosyc szybko.
Teksty typu "bede gral w to dniami o nocami"/"to jest boskie" sa ... zalosne ?; o
Ten silnik na mmorpg jest kiepski.
Jak chcecie jakies darmowe rpg to np. Regnum,dofus,perfect world,last chaos,muonline.
Chociarz z wyzej wymienionych tylko przy dofusie posiedzialem troszke reszta poszla w zapomnienie dosyc szybko.
p0wned- Liczba postów : 31
Ten silnik MMORPG jest jednym z lepszych darmowych, które można bez problemu ściągnąć/znaleźć... I właściwie... jak się dobrze skorzysta to Twoje "kiepski" możesz sobie wsadzić w (*Za przeproszeniem*) W DUPĘ...
Pozdro na przyszłość....
Powiedz mi od kiedy MuOnline jest darmowe??
Nabijesz 50 lvl i dalej nie pojedziesz bez wpłaty... więc pozdro.
Pozdro na przyszłość....
AdvencedmanYnoob napisał:muonline.
Powiedz mi od kiedy MuOnline jest darmowe??
Nabijesz 50 lvl i dalej nie pojedziesz bez wpłaty... więc pozdro.
Mozesz grac na darmowych serwerach w mu ; ] a z tego co slyszalem to pirackie serwy do mu sa o niebo lepsze od normalnych ? ; >
"KnifeR" nawet jak zrobicie cos co bedzie porownywalne do dbo2 to i co z tego ?
To jest maly biedny silnik tzn. to jest to samo co gry z rpgmaker'a tylko ze online.
"KnifeR" nawet jak zrobicie cos co bedzie porownywalne do dbo2 to i co z tego ?
To jest maly biedny silnik tzn. to jest to samo co gry z rpgmaker'a tylko ze online.
Skoro tak twierdzisz to powinieneś być zadowolony, rpgmaker oferuje o wieeele wieeeeeeele więcej niż dbo2... Chyba nie widziałeś, co ten silnik potrafi...PROwned napisał:to jest to samo co gry z rpgmaker'a tylko ze online.
Hmmm..? To czemu nie podałeś też na liście WoW'a? Na pewno Ci przyszedł do głowy, ale stwierdziłeś, że jest płatny. (Jeśli się mylę, to zwracam honor)...Powned napisał:Mozesz grac na darmowych serwerach w mu ; ] a z tego co slyszalem to pirackie serwy do mu sa o niebo lepsze od normalnych ? ; >
Jak sam powiedziałem "pirackie" servery są "pirackie" czyli.... hmm... Nielegalne?
W każdym razie, jeżeli myślisz, że są o niebo lepsze niż Globalny server, bo na nim za wolno się nabija poziomy, to się głęboko mylisz, bo na Globalnym zawsze jest NAJNOWSZA wersja, przez co zmniejszona jest ilość bugów itp. Wychodzi na to, że ogólnie Global nie ma równych.
Nie obrazaj mnie -.-
Slyszalem ze na niektorych pirackich serwerach na MU mozna znalesc lepsze pingi niz na globalu xP i podkreslam "SLYSZALEM" wiec nic z tego nie jestem nawet 50% pewny.
Co do WoW'a to nie przyszedl mi do glowy bo piraty na wowie to nawet nie jest 1/5 tego czym jest globalny WoW.
RPGmaker oferuje o wiele wiecej bo tam sam se wszystko mozesz zmienic a dbo to jest gotowa gra -.-
Koniec offtopu pewnie sie warny posypia.
Peace !
@down
noob plax ? ; (
Slyszalem ze na niektorych pirackich serwerach na MU mozna znalesc lepsze pingi niz na globalu xP i podkreslam "SLYSZALEM" wiec nic z tego nie jestem nawet 50% pewny.
Co do WoW'a to nie przyszedl mi do glowy bo piraty na wowie to nawet nie jest 1/5 tego czym jest globalny WoW.
RPGmaker oferuje o wiele wiecej bo tam sam se wszystko mozesz zmienic a dbo to jest gotowa gra -.-
Koniec offtopu pewnie sie warny posypia.
Peace !
@down
noob plax ? ; (
Ostatnio zmieniony przez p0wned dnia Nie Mar 23, 2008 3:22 pm, w całości zmieniany 1 raz
no wlasnie chyba sie warny posypia
musze was obu upomniec
p0wned: skoro ci sie az tak nie podoba to wystarczy w jednym prostym poscie to napisac, to nie teksty tylpu "bede w to gral dniami i nocami" sa zalosne tylko "piece of shit" itp.
btw polecam www.mmorpg.org.pl tam jest spis darmowych rpg ;]
@Gad: "PROwned"...(...)
musze was obu upomniec
p0wned: skoro ci sie az tak nie podoba to wystarczy w jednym prostym poscie to napisac, to nie teksty tylpu "bede w to gral dniami i nocami" sa zalosne tylko "piece of shit" itp.
btw polecam www.mmorpg.org.pl tam jest spis darmowych rpg ;]
@Gad: "PROwned"...(...)
Prace poszły do przodu i oto efekty:
Skromne menu:
I efekt gry...
Tutaj znajduje sie w domku na początku gry.
Pierwsi przeciwnicy...
Tutaj już walka!
Itd...
Jak tak dalej pójdzie to grać się będzie całkiem przyjemnie... Co prawda silnik ma małe błędy i myślę, że serwer może się wyłączyć ze 3 razy na dzień... Więc potrzebna by była pełna kontrola Lee, albo po prostu trzeba by go było jakoś informować.
Serdecznie pozdrawiam, Gad.
Skromne menu:
I efekt gry...
Tutaj znajduje sie w domku na początku gry.
Pierwsi przeciwnicy...
Tutaj już walka!
Itd...
Jak tak dalej pójdzie to grać się będzie całkiem przyjemnie... Co prawda silnik ma małe błędy i myślę, że serwer może się wyłączyć ze 3 razy na dzień... Więc potrzebna by była pełna kontrola Lee, albo po prostu trzeba by go było jakoś informować.
Serdecznie pozdrawiam, Gad.
Sorry za Double Posta, ale mam już linka do Wersji Beta... ;]
Jednak przed zagraniem należy zainstalować Library Files.
Są to pliki z biblioteką danych, które potrzebuje system, by gra się uruchomiła.
>>Download<<
Prawdopodobnie wyskoczy Wam, że jest wirus, możecie go wywalić, mi działa po wywaleniu go. Jednak nie zagraża on komputerowi w żadnym stopniu. Plik jest po prostu tak zbudowany i tyle.
A potem można ściągnąć i rozpakować grę... ale to nie wszystko;]!
>>Download<<
Potrzebna jest jeszcze łatka! Wypakowujemy ją tak, żeby foldery się pokryły ;]
>>Download<<
Jednak przed zagraniem należy zainstalować Library Files.
Są to pliki z biblioteką danych, które potrzebuje system, by gra się uruchomiła.
>>Download<<
Prawdopodobnie wyskoczy Wam, że jest wirus, możecie go wywalić, mi działa po wywaleniu go. Jednak nie zagraża on komputerowi w żadnym stopniu. Plik jest po prostu tak zbudowany i tyle.
A potem można ściągnąć i rozpakować grę... ale to nie wszystko;]!
>>Download<<
Potrzebna jest jeszcze łatka! Wypakowujemy ją tak, żeby foldery się pokryły ;]
>>Download<<
Ostatnio zmieniony przez KnifeR dnia Pon Mar 24, 2008 1:21 pm, w całości zmieniany 1 raz
U mnie wykryło FULL wirusów...
Mi też, jakiś reklamiarz, nie ? jak masz w oknie co Ci wyskoczy przycisk usuń to usuń, bdzie działać ;]
Dr.- Liczba postów : 62
Qbie, zapomniałem powiedzieć. U mnie też to było, to takie pliki po prostu. Są dziwnie zbudowane. Część można usunąć. Nie martwcie się, nie będę Was w JAJO robił, szczególnie dlatego, że grę robię z Lee, on może potwierdzić, że to jest potrzebne, sam mu się skarżyłem o te wirusy.
Ja tam poczekam aż już będzie w pełni gotowe i po resecie (nie chce mi się nabijać lvl by potem stracić xd).
Co do Mu - p0wned dobrze mówi. Kiedyś grałem w Mu na globalu (nie bić, to było pierwsze mmo w jakie grałem xD). Webzen wtedy (nie wiem jak teraz, grałem już przynajmniej ze 2 lata temu) miał graczy w dupie. Hackerstwo się szerzyło, a atmosfera na globalu była okropna (zakompleksione dzieciaki dowartościowujące się tym, że ich wojownik ma xxxxx siły i stojący przed wyjściem z miasta zabijając każdego słabszego który wyjdzie. A jak przyszedł ktoś lepszy od niego i go zabił, to dostawał na pożegnanie "omg, noob!!! I WILL PWN U FCKING ASSHOLE!!!!111"). natomiast potem grałem na prywatnym i grało się o niebo lepiej. Ludzie (w głównej mierze) kulturalni, praktycznie codzienne eventy i przesiadywanie w barze przy "Ale"
A ja będę w to grał tylko dlatego, że będą w to grali inni ludzie z lf'a
Co do Mu - p0wned dobrze mówi. Kiedyś grałem w Mu na globalu (nie bić, to było pierwsze mmo w jakie grałem xD). Webzen wtedy (nie wiem jak teraz, grałem już przynajmniej ze 2 lata temu) miał graczy w dupie. Hackerstwo się szerzyło, a atmosfera na globalu była okropna (zakompleksione dzieciaki dowartościowujące się tym, że ich wojownik ma xxxxx siły i stojący przed wyjściem z miasta zabijając każdego słabszego który wyjdzie. A jak przyszedł ktoś lepszy od niego i go zabił, to dostawał na pożegnanie "omg, noob!!! I WILL PWN U FCKING ASSHOLE!!!!111"). natomiast potem grałem na prywatnym i grało się o niebo lepiej. Ludzie (w głównej mierze) kulturalni, praktycznie codzienne eventy i przesiadywanie w barze przy "Ale"
A ja będę w to grał tylko dlatego, że będą w to grali inni ludzie z lf'a
Gri-Gri- Liczba postów : 62
Registration date : 15/02/2008
Ale po resecie jeszcze chyba nie bdzie wszystko gotowe, przynajmniej tak zrozumiałem, czyli warto już po resecie nabijać lvle ;] ps. Gad już ma max lvl xD cziter xD
Dr.- Liczba postów : 62
Strona 2 z 2 • 1, 2
LF2 Julian's Gate :: Global :: Newsy
Strona 2 z 2
Pozwolenia na tym forum: