This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Black Dragons
+11
Gri-Gri
XPT
Gad
Van
Lee
Readors
Kozi
PODLy-
Dark
Roxi
Dawids
15 posters
Strona 1 z 2
Strona 1 z 2 • 1, 2
Black Dragons
No wiec klan Black Dragons powstal z ''fuzji'' dwuch klanow Dark teams i Perfect Team.
Pierwszo planowymi zalozycielami sa Dawids , Mikel , Matix.
Lecz reszta playerow bedacych w obu klanach rowniez przylaczyla sie do stworzenia dobrego teamu.
Narazie mozemy pochwalic sie tylko czwartym miejscem na OPCL#2.
Ostatnio przezylismy kryzys po ktorym klan zostal zawieszony ele powrocilismy i to z mocnym skladem.
Obecny sklad:
Leaders
Dawids|CL|
Devil|vCL|
Players
Redi
Ronin
GrubY
Krencik
Żubr
JeDiK
Pierwszo planowymi zalozycielami sa Dawids , Mikel , Matix.
Lecz reszta playerow bedacych w obu klanach rowniez przylaczyla sie do stworzenia dobrego teamu.
Dark Teams + Perfect Team = Black Dragons
Narazie mozemy pochwalic sie tylko czwartym miejscem na OPCL#2.
Ostatnio przezylismy kryzys po ktorym klan zostal zawieszony ele powrocilismy i to z mocnym skladem.
Obecny sklad:
Leaders
Dawids|CL|
Devil|vCL|
Players
Redi
Ronin
GrubY
Krencik
Żubr
JeDiK
Dawids- Liczba postów : 46
Registration date : 18/03/2008
Re: Black Dragons
No i to jest mocny Team coś czuje że sie zbliża powoli rywal xD dla top 3 naszego polskiego całkiem łądnego (rym jak najbardziej niezamierzony )
Roxi- Liczba postów : 71
Registration date : 15/03/2008
zobaczymy co z tego będzie powodzenia ;]
Dark- Liczba postów : 342
trzymac miejsce w rankingu ;P ale roxi troche sie zagalopowales ;] b trooooochu sie jeszcze napoca, bynajmniej w walce z SoR
Cieszy mnie ze smoki wróciły do żywych, widać wśród umarłych im się nie podobało
Powodzenia, no to czekamy na OPCL widać ze coraz lepiej, coraz ciekawiej będzie
Powodzenia, no to czekamy na OPCL widać ze coraz lepiej, coraz ciekawiej będzie
Kozi- Liczba postów : 229
Registration date : 16/02/2008
PDL dlaczego myslisz ze bedziemy musieli sie napocic z SOR?? ja tak nieuwazam xD
ale ja uważam tyle ;] .............
@Dawids- SoR jest teraz dobre ale i tak skopiemy im tyłki
Topic-tak Black Dragon jest coraz lepsze,ale Żubr odszedł niestety
Topic-tak Black Dragon jest coraz lepsze,ale Żubr odszedł niestety
Readors- Liczba postów : 13
Registration date : 16/03/2008
Redi pewność siebie gubi człowieka pamiętaj
lol ej Kozi masz rywala Dark ma teraz przydomek "Mądry Wujek Dark", a tak na seryo to chyba nas nie znasz bo jak DM grało tą klanówe z SoR to chyba nikt nie dawał z siebie 100%, bo było juz wiadome ze DM padnie
Readors- Liczba postów : 13
Registration date : 16/03/2008
Redi tyle mnie to co wczorajsza vódka
Co do klanu źle że Żubr sobie poszedł, jakby wrócił to formy to byście byli jeszcze mocniejsi
Klanowi życzę tego by nikt nie uciekał z niego
Co do klanu źle że Żubr sobie poszedł, jakby wrócił to formy to byście byli jeszcze mocniejsi
Klanowi życzę tego by nikt nie uciekał z niego
Kozi- Liczba postów : 229
Registration date : 16/02/2008
dolanczam sie do zyczen wujka Koziego
Redi porostu już taki jestem , coś nowego nie przykładacie się do CW a sam Redi nas wyzwałeś wiec spoko , SOR sie przykłada do każdego CW pamiętaj che kiedyś zagrać przeciw BD jakoś specjalnie się nie boimy bo myślę że gramy na tym samym poziomie a co do DM mam inną teorie którą zachowam dla siebie tyle .....
TO NIE JEST GADU GADU ! ! ! NIE PLOTKOWAĆ MI TUTAJ !
OST dla darka i redi'ego
TO NIE JEST GADU GADU ! ! ! NIE PLOTKOWAĆ MI TUTAJ !
OST dla darka i redi'ego
gracie na rownym poziomie moze 2vs2 bo twoj skill i Megatrona lagi = nasz skill ale 3vs3 imo nasza przewaga
Nie znasz nie wiesz NIE OCENIAJ, Dawids...
Megatron już nie ma lagów (to prawda i fakt!)
Dark ma elegancki skill...
Nie doceniasz (bo nie znasz) reszty zawodników SoR.
Poza tym ten klan ma duszę, czego czasami brakuje reszcie I każdy tutaj da się porąbać, ludzie nie odchodzą zaraz tylko dlatego bo braknie im sił, bo wątpią, bo coś im się nie podoba. To znakomita ekipa.
Poza tym ten klan ma duszę, czego czasami brakuje reszcie I każdy tutaj da się porąbać, ludzie nie odchodzą zaraz tylko dlatego bo braknie im sił, bo wątpią, bo coś im się nie podoba. To znakomita ekipa.
Kocham Cię stary! Ktoś to w końcu zauważył... Tylko wymieniłbym słowo "czasami", bo żaden klan praktycznie jej nie ma... BF jest suche jak... jak suchy chleb dla konia! Chociaż powiem, że Black Dragons też ma duszę, może nie czują tego jak SoR, ale poprę Twoje słowa.Van napisał:ten klan ma duszę, czego czasami brakuje reszcie
Van napisał:Nie znasz nie wiesz NIE OCENIAJ, Dawids...
Nie znam ? znam skill kazdego i mowie ze bez Darka bylo by im ciezko.
Mega bez lagow ;o.
Doceniam ich i pisalem Darkowi ze dzieki niemu SOR wychodzi z cienia i powoli kazdy zaczyna sie z nimi liczyc.
SOR ma dusze?? ma w nazwie a inni nie xD Mega ma fajny sposob na swoich graczy wmawia im ze sa swietni az w to uwierza xD joke.
KnifeR niebede tego komentowal
Osty za OT dla VANa i Dawidsa - to nie o SoR tu gadamy . . .
. . . i nie przenoście rozmowy do tematu o klanie SoR . . .
. . . i nie przenoście rozmowy do tematu o klanie SoR . . .
przepraszam że się wtrącę motywacja playerów to moja działka i prubuje tworzyć dobrą ekipę
koniec off topu
jesli BD sie utrzyma do OPCL to mecz SOR - BD bede wyrównany tyle
thx za dobre słowa o mnie ;]
koniec off topu
jesli BD sie utrzyma do OPCL to mecz SOR - BD bede wyrównany tyle
thx za dobre słowa o mnie ;]
Blablablablack Dragon i już nie ma offtopu -.-
Od Czarnych Smoków odszedł ponoć Redi bo zakończył karierę, to pewne na 100%?
@Gad
A Rain Soldiers nie ma duszy? >D
Od Czarnych Smoków odszedł ponoć Redi bo zakończył karierę, to pewne na 100%?
@Gad
A Rain Soldiers nie ma duszy? >D
aaa to GAD aaa xD
Dark BD przetrzyma jeszcze kolejne OPCL chocbym mial zostac sam w BD
a czy wyrownany no teraz raczej tak stracilismy dobrego zioma ale Lestat wraca ;p
Van dusze ma tylko SOR zaden inny klan
Dark BD przetrzyma jeszcze kolejne OPCL chocbym mial zostac sam w BD
a czy wyrownany no teraz raczej tak stracilismy dobrego zioma ale Lestat wraca ;p
Lestata to już ja przekabacam na SOR ale zrobi co będzie chciał ''moje dziecko Lestat'' ;] ogłaszam ze to jest mój następca jak mnie braknie to Lestat będzie robił za mnie ;] i głosił moje nauki
Przestańcie się kłócić...
Co wy chcecie osiągnąć? Klany powinny ze sobą współpracować i mieć dobre stosunki... Dawids, z takim podejściem daleko nie zajdziesz, Dark to samo... Mam nadzieję, że coś z tego co powiedziałem do tej pory dotrze do Dawidsa i trochę "dorośnie". Pozdro na przyszłość... Życzę klanowi sukcesu.
Ekhm... Prawie się zakrztusiłem własną śliną jak to przeczytałem. Nie pieprz głupot człowieku, bo widzę, że nie masz tak rozwiniętego poglądu "Artystycznego", żeby zrozumieć, czy klan ma duszę... :] Poza tym mało kto rozumie prawdziwe oblicze klanu pod względem duszy...
Z pewnością TMT miało kozacką duszę, BF kiedyś też, dopóki się tacy pewni siebie nie zrobili... ... Teraz to już tylko najsilniejszy klan, są tam dobre więzi, lecz nie tak dobre jak kiedyś...
Wasz klan też ma duszę, skoro mówisz, że go nie opuścisz, to coś w niego wkładasz... Więc nie paplaj, że tylko SOR ma dusze, bo to, że ma taką nazwę jaką ma to nie znaczy, że duszę ma na 100%. Wierz mi, ja jestem "dobry" w określaniu takich rzeczy i mogę Ci udowodnić, że wystarczy stworzyć miłą atmosferę i powiązać graczy tym sercem - sukcesy gwarantowane... Nie kłócić się w klanie, nie wyzywać, nie wyrzucać z klanu kogoś bo słabo gra... Tylko pomóc mu w treningu.
Tego właśnie życzę BD - trzymajcie się ziomki! Wyrośnijcie w końcu.
[xpt]Powiedz mi człowieku, że za to dostane osta, bo ten post nic nie wnosi do tematu, to nie wiem co Ci zrobię... Jak mi będziesz chciał za niego osta wstawić, to najpierw to przeanalizuj, co chcę temu Dawidswoi przekazać, bo to do klanu dużo ma i trochę wnosi do topicu.[/xpt]
Co wy chcecie osiągnąć? Klany powinny ze sobą współpracować i mieć dobre stosunki... Dawids, z takim podejściem daleko nie zajdziesz, Dark to samo... Mam nadzieję, że coś z tego co powiedziałem do tej pory dotrze do Dawidsa i trochę "dorośnie". Pozdro na przyszłość... Życzę klanowi sukcesu.
Ekhm... Prawie się zakrztusiłem własną śliną jak to przeczytałem. Nie pieprz głupot człowieku, bo widzę, że nie masz tak rozwiniętego poglądu "Artystycznego", żeby zrozumieć, czy klan ma duszę... :] Poza tym mało kto rozumie prawdziwe oblicze klanu pod względem duszy...
Z pewnością TMT miało kozacką duszę, BF kiedyś też, dopóki się tacy pewni siebie nie zrobili... ... Teraz to już tylko najsilniejszy klan, są tam dobre więzi, lecz nie tak dobre jak kiedyś...
Wasz klan też ma duszę, skoro mówisz, że go nie opuścisz, to coś w niego wkładasz... Więc nie paplaj, że tylko SOR ma dusze, bo to, że ma taką nazwę jaką ma to nie znaczy, że duszę ma na 100%. Wierz mi, ja jestem "dobry" w określaniu takich rzeczy i mogę Ci udowodnić, że wystarczy stworzyć miłą atmosferę i powiązać graczy tym sercem - sukcesy gwarantowane... Nie kłócić się w klanie, nie wyzywać, nie wyrzucać z klanu kogoś bo słabo gra... Tylko pomóc mu w treningu.
Tego właśnie życzę BD - trzymajcie się ziomki! Wyrośnijcie w końcu.
[xpt]Powiedz mi człowieku, że za to dostane osta, bo ten post nic nie wnosi do tematu, to nie wiem co Ci zrobię... Jak mi będziesz chciał za niego osta wstawić, to najpierw to przeanalizuj, co chcę temu Dawidswoi przekazać, bo to do klanu dużo ma i trochę wnosi do topicu.[/xpt]
a ja tam chce by BD daleko zaszło, bo to jest jeden z tych klanów co już się trochę utrzymuje w lf'ie ;P
Gaziu - dobrze prawisz itd. itp ;P
Ale co do 'pewności siebie' u BF - oni tak tylko gadają ;P Sam tak sobie czasem gadałem jak tam byłem ;P Ale uwierz mi - jeśli BF przegra, to nikt tam wielkiej tragedii nie zrobi xD
Gaziu - dobrze prawisz itd. itp ;P
Ale co do 'pewności siebie' u BF - oni tak tylko gadają ;P Sam tak sobie czasem gadałem jak tam byłem ;P Ale uwierz mi - jeśli BF przegra, to nikt tam wielkiej tragedii nie zrobi xD
Gri-Gri- Liczba postów : 62
Registration date : 15/02/2008
Strona 1 z 2 • 1, 2
Strona 1 z 2
Pozwolenia na tym forum: