This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Ulubiony Mod do LF2
+7
Readors
Van
Dark
Krencik
Kozi
Dr.
Roxi
11 posters
LF2 Julian's Gate :: LF2 :: MOD'y
Strona 1 z 1
Ulubiony Mod do LF2
No to jakie są wasze ulubione mody nie znam wszystkich więc ankiety nie zrobie poprostu piszcie nazwy i może linki?? no ale to już opcjonalnie
PS
Jak sam temat mówi chodzi tu o mody więc nie piszcie że podoba wam sie tylko 1.9 albo 1.9c xD bo nie oto tu chodzi aha no i BN tez odpada
Moimi ulubionymi modami są:
LF2-Naruto (grałem w to z kolesiem z USA xD)
LF3 (stworzona chyba przez Jamesa albo kogoś z LF2c starego ale tego niepamiętam wiec jak sie myle to poprawcie)
PS
Jak sam temat mówi chodzi tu o mody więc nie piszcie że podoba wam sie tylko 1.9 albo 1.9c xD bo nie oto tu chodzi aha no i BN tez odpada
Moimi ulubionymi modami są:
LF2-Naruto (grałem w to z kolesiem z USA xD)
LF3 (stworzona chyba przez Jamesa albo kogoś z LF2c starego ale tego niepamiętam wiec jak sie myle to poprawcie)
Roxi- Liczba postów : 71
Registration date : 15/03/2008
Re: Ulubiony Mod do LF2
NTSD czyli Naruto: the setting dawn czy jakoś tak ;D jes to mod do LF'a o tematyce naruto imo najlepszy mod jaki jes do LF2 obecnie jes wersja 1.9 ale ten koleś co to robi (nie chce mi sie szukać nicka ) robi wersje 2.0 download dam jak bdzie mi sie chciało. ;]
Dr.- Liczba postów : 62
Dla mnie naj to był MoD zrobiony przez Gazia, przedstawiający graczy z TMT [*] z tamtych czasów pamiętam że MMR miał oryginalny atak, nazwy nie pamiętam teraz ale jak sobie przypomnę to zedytuję post i wrzucę
Kozi- Liczba postów : 229
Registration date : 16/02/2008
Jak mam opisywać mody to LF2 BN naj jest, ale to jest jak zwykłe LF2 więc wybiorę se inny. Hmm... trudno bo nie gram w mody. Wszystkie raczej przesadzone lub mają duże bugi. Hmm... chyba najlepszy był CE LF2 (Combined Effort LF2). Nie był bardzo przesadzony, miał fajny wygląd menu i niezłe plansze. No ale i tak nie gram w mody... dawno temu grałem
ja nie mam mój to 1,9c hehe ;]
Dark- Liczba postów : 342
- LF2 Reinforced (R-LF)
- LF2 Combined Effort
Kozackie są ^^ Ale wolę ten pierwszy ^^ Drugim się trochę bawiłem potem mi się znudziło, ale generalnie postacie mają tam za dużo ataków imo.
Grałem w jakiegoś moda Naruto i był on moim zdaniem KOSZMARNY ;b To był ten mod w którym każdy się mógł klonować...
- LF2 Combined Effort
Kozackie są ^^ Ale wolę ten pierwszy ^^ Drugim się trochę bawiłem potem mi się znudziło, ale generalnie postacie mają tam za dużo ataków imo.
Grałem w jakiegoś moda Naruto i był on moim zdaniem KOSZMARNY ;b To był ten mod w którym każdy się mógł klonować...
najlepszy Mod w który grałem to lf D.R spoko gierka dużo nowych postacii w ogóle
Readors- Liczba postów : 13
Registration date : 16/03/2008
Kozi napisał:Dla mnie naj to był MoD zrobiony przez Gazia, przedstawiający graczy z TMT [*] z tamtych czasów pamiętam że MMR miał oryginalny atak, nazwy nie pamiętam teraz ale jak sobie przypomnę to zedytuję post i wrzucę
Hmmm... Ten atak to "Sikanie pod wiatr"?? :PP Jak sikał i potem puszczał tornado?? xD
lf2 ver 3.6 by Black Angel, Dziunio, Destroyer, Larva-Exotech
lf2 wazace ponad 100 mb po instalacji mroczna oprawa + wypas postacie troche nobowate ale fajna zabawa
lf2 wazace ponad 100 mb po instalacji mroczna oprawa + wypas postacie troche nobowate ale fajna zabawa
Człowieku, dawaj mi linka do tego!! xDD Oooo! Piękni polscy DC-erzy ))
Za każdym razem, gdy chciałem się z nimi skontaktować to mnie ignorowali/blokowali.
Za każdym razem, gdy chciałem się z nimi skontaktować to mnie ignorowali/blokowali.
Dzięki, jesteś boski! xD
@Edit
Nie mogę ściągnąć (
Spróbuj po jakimś czasie (limit ściągnięć z Polski), albo ściągnij ten toolbar, a po ściągnięciu pliku wywal toolbar )
@Edit
Nie mogę ściągnąć (
Spróbuj po jakimś czasie (limit ściągnięć z Polski), albo ściągnij ten toolbar, a po ściągnięciu pliku wywal toolbar )
moj ulubiony mod to killer lf2 chyba nawet przez wongow napisany. na lf2.net/forum -> lf2 modification discussion gdzies jest
Lee- Liczba postów : 136
Wiem co to! To tam, gdzie masz tylko 3 główne postacie i strzelasz z pistoletów, które odbijają się od ziemi, jakby były z gumy! Dzikie to jest trochę, ale całkiem interesujące
no troche dzikie ale za to zajebista jest animacja przeladowywania jak prawdziwe
no i przeciwnicy dziwni troche np bialo czerwone templatki z konturami banditow... albo takie jacki co jak z kamienia zmieszanego z kalem pizmaka sa zrobione ^,^'
no i przeciwnicy dziwni troche np bialo czerwone templatki z konturami banditow... albo takie jacki co jak z kamienia zmieszanego z kalem pizmaka sa zrobione ^,^'
Lee- Liczba postów : 136
LF 3.6 to zdecydowanie moj ulubiony mod:) najlepsza postac w nim to Black Angel, aczkolwiek troche przesadzona:(
2Fast4U- Fan kisielu
- Liczba postów : 19
Registration date : 15/04/2008
LF2 Julian's Gate :: LF2 :: MOD'y
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: