To Ja (?) Kross
+2
Roxi
Kross
6 posters
LF2 Julian's Gate :: Global :: Cześć ;]
Strona 1 z 1
To Ja (?) Kross
Jestem Karol. Mam kilka latek, mieszkam w Wólce Dobryńskiej (HA, bliżej od granicy niż VAN).
Chodze do szkoły, w której mam samych głupich przyjaciół (są wyjątki). No ale sie witam, a zarazem spadam, bo czasu nie mam.
Chodze do szkoły, w której mam samych głupich przyjaciół (są wyjątki). No ale sie witam, a zarazem spadam, bo czasu nie mam.
Kross- Liczba postów : 20
Registration date : 23/02/2008
Re: To Ja (?) Kross
po raz pierwszy napisze tylko witam:PP
Roxi- Liczba postów : 71
Registration date : 15/03/2008
elo nie znam cię za dobrze ale elegancko że jesteś z nami ;]
Dark- Liczba postów : 342
Registration date : 15/03/2008
Spoko spoko, jakbyś był w Białej to daj znać, chętnie zapoznam się ze słynnym tfurcą LF2 City
Nie "tfurcą" tylko posiadaczem. Twórcą był James, a kiedyś LF2 City było siedzibą klanu NF (klan Podłego)
Nie "tfurcą" tylko posiadaczem. Twórcą był James, a kiedyś LF2 City było siedzibą klanu NF (klan Podłego)
siemka złomiarzu/e!! ej lubisz dziewczyny co mają na imię Karolina?:d a tak w ogóle to chyba nic by sie nie zdarzyło gdybym napisał siemka zamiast "siemka złomiarzu".No dobra zaczynam od nowa. Siemka!!! nasze imiona sie różnią bo ja mam na imie Readors, ale w alfabecie są blisko (chyba xD), a co do tych przyjaciół to masz jeszcze nas chłopaków z lf'a, no nie chłopaki?!
Readors- Liczba postów : 13
Registration date : 16/03/2008
Redi no nie powiedziałbym nie wlewaj mu że może o nas mówić kumple
Co do Ciebie Kross dobrze że wpadłeś spamuj (ale jak XPT nie widzi, tak będzie widział ) wypominaj innym błędy itt
Co do Ciebie Kross dobrze że wpadłeś spamuj (ale jak XPT nie widzi, tak będzie widział ) wypominaj innym błędy itt
Kozi- Liczba postów : 229
Registration date : 16/02/2008
LF2 Julian's Gate :: Global :: Cześć ;]
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: