|RS| - Rain Soldiers
+6
Gad
PODLy-
Wandi
Kozi
Dark
Van
10 posters
Strona 1 z 1
|RS| - Rain Soldiers
RAIN SOLDIERS |RS|
www.rainguild.dbv.pl
Nazwa klanu to po angielsku "Żołnierze Deszczu".
Klan założył nikt inny jak ja, Van.
Idea założenia własnej drużyny w LF2 powstała w mojej głowie na przełomie stycznia i lutego 2008, gdy odchodziłem z teamu Souls of Redemption, ale wtedy powróciłem do mojego pierwszego klanu - Polish Potato w nadziei, że uda mi się osiągnąć z tym zespołem coś wielkiego.
Jednak pod koniec lutego 2008 klan PP postanowił połączyć się z klanem Black Dragons, co oznaczało dla mnie niemalże przekreślenie szans na posiadanie godnej pozycji w drużynie, pozwalającej na występ w klanówkach i rozwijanie swoich umiejętności. Tym samym pomysł stworzenia RS ożył na nowo. Do tego, w mojej głowie majaczył pomysł utworzenia dobrego centrum treningowego, w którym każdy będzie mógł rozwijać swoje umiejętności, a początkujący dostaną możliwość spokojnej nauki gry od najniższego poziomu. Pomysł zaowocował, w krótkim czasie powstało obiecujące dojo, które miało dobre predyspozycje do szybkiego rozwoju. Jednak po kilku miesiącach idea upadła - 13 czerwca 2008 dojo zostało zamknięte dla ludzi z zewnątrz. Odtąd tajniki walki oraz specjalne treningi miały być przeznaczone wyłącznie dla Rain Soldiers...
Członkowie
Jako pierwszy, dnia 21 lutego 2008 na dołączenie do RS zdecydował się Ursin.
Trzy dni potem, czyli 24 lutego do klanu dołączył mój dobry znajomy MatEX, a także gracz 2Fast4U.
29 lutego dołączył do nas Nathan, znajomy z czasów mojej pierwszej bytności w PP.
2 marca klan zasilił kolejny wesoły kompan - Pul.
30 marca z klanu odszedł jego pierwszy player - Ursin.
6 kwietnia dołączył do nas znany większości graczy Resare.
1 czerwca Resare został wyrzucony z klanu za nieaktywność.
4 czerwca skład zasilił Shido.
I właśnie tak przedstawia się nasza drużyna:
Rain Soldiers Team
Van CL
MatEX
2Fast4U
Nathan
Pul
Shido
Jesteśmy klanem o wysokich ambicjach.
www.rainguild.dbv.pl
Nazwa klanu to po angielsku "Żołnierze Deszczu".
Klan założył nikt inny jak ja, Van.
Idea założenia własnej drużyny w LF2 powstała w mojej głowie na przełomie stycznia i lutego 2008, gdy odchodziłem z teamu Souls of Redemption, ale wtedy powróciłem do mojego pierwszego klanu - Polish Potato w nadziei, że uda mi się osiągnąć z tym zespołem coś wielkiego.
Jednak pod koniec lutego 2008 klan PP postanowił połączyć się z klanem Black Dragons, co oznaczało dla mnie niemalże przekreślenie szans na posiadanie godnej pozycji w drużynie, pozwalającej na występ w klanówkach i rozwijanie swoich umiejętności. Tym samym pomysł stworzenia RS ożył na nowo. Do tego, w mojej głowie majaczył pomysł utworzenia dobrego centrum treningowego, w którym każdy będzie mógł rozwijać swoje umiejętności, a początkujący dostaną możliwość spokojnej nauki gry od najniższego poziomu. Pomysł zaowocował, w krótkim czasie powstało obiecujące dojo, które miało dobre predyspozycje do szybkiego rozwoju. Jednak po kilku miesiącach idea upadła - 13 czerwca 2008 dojo zostało zamknięte dla ludzi z zewnątrz. Odtąd tajniki walki oraz specjalne treningi miały być przeznaczone wyłącznie dla Rain Soldiers...
Członkowie
Jako pierwszy, dnia 21 lutego 2008 na dołączenie do RS zdecydował się Ursin.
Trzy dni potem, czyli 24 lutego do klanu dołączył mój dobry znajomy MatEX, a także gracz 2Fast4U.
29 lutego dołączył do nas Nathan, znajomy z czasów mojej pierwszej bytności w PP.
2 marca klan zasilił kolejny wesoły kompan - Pul.
30 marca z klanu odszedł jego pierwszy player - Ursin.
6 kwietnia dołączył do nas znany większości graczy Resare.
1 czerwca Resare został wyrzucony z klanu za nieaktywność.
4 czerwca skład zasilił Shido.
I właśnie tak przedstawia się nasza drużyna:
Rain Soldiers Team
Van CL
MatEX
2Fast4U
Nathan
Pul
Shido
Jesteśmy klanem o wysokich ambicjach.
Ostatnio zmieniony przez Van dnia Sob Cze 14, 2008 9:26 am, w całości zmieniany 3 razy (Reason for editing : update)
Re: |RS| - Rain Soldiers
no więc tak świetny pomysł pomagam w rozwoju tego klanu jako nauczyciel 2Fast4U moje dzieło myślę ze rozwinął sie sami go sprawdźcie ;] co mnie cieszy mój drogi przyjaciel Van utworzył klan na bazie SOR czyli wychowuje wychowanków i to mi sie podoba ;] Van serdeczne elo i powodzenia ;]
Dark- Liczba postów : 342
Registration date : 15/03/2008
jako Klan powinno sobie dać radę na scenie jako Dojo hmm dobry pomysł, szczerze mówiąc ostatnio się obijałem jako trener ale teraz tydzień wolnego więc śmiało zagram sobie z uczniami
Kozi- Liczba postów : 229
Registration date : 16/02/2008
Dobry pomysł stworzony i wykonany przez odpowiedzialnego człowieka co daje dość optymistyczne perspektywy na przyszłość nie sprawia tego, że klan miałby upaść po miesiącu oby tak dalej Van
PDL a mówiłeś na forum BF że nic z tego nie będzie ;]
Dark- Liczba postów : 342
Jak widać idzie w dobre ślady, są pomysłu co do projektu, zobaczymy co na to Van i ajkie czynny będą wykonane względem RS ;]
Kozi- Liczba postów : 229
Registration date : 16/02/2008
Jeśli masz na myśli to co pisaliśmy na gg, to jeszcze będzie na to czas po świętach, Kozi ^^
Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa ^^
Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa ^^
Może bym się chciał w Waszym dojo podszkolić, gdyby nie to, że macie "Saske" w logo. Więc żegnam .
A klanowi życzę rozwoju... I sukcesów, Van sobie na pewno poradzi . Nie zawiedź nas!
A klanowi życzę rozwoju... I sukcesów, Van sobie na pewno poradzi . Nie zawiedź nas!
Dziękuję za miłe słowa, Gad ;] Ale masz żalowy powód braku chęci dołączenia do dojo ;] Zresztą to już od jakiegoś czasu nieaktualne, tylko zapomniałem update'nąć tutaj minilogo...
RS ma nowego gracza, a mianowicie mnie.
Resare- Liczba postów : 3
Registration date : 29/03/2008
Wydaje mi się, że skoro tutaj jest post, ze są zmiany w składzie i można sprawdzić na waszej stronie to ja mogę zmienić. Jakby nie było tego postu co resare napisał lub jakby nie było na Waszej stronie ot bym nie zmieniał.
Ale jeśli sobie tego nie życzysz to nie będę więcej aktualizował składu
Ale jeśli sobie tego nie życzysz to nie będę więcej aktualizował składu
Pisz co chcesz i kiedy chcesz. To twoje forum.
A tak w ogóle to 4 ludzi od nas gra na 2vs2, jedna z naszych par nie miała szczęścia i trafiła do grupy, w której znalazły się 2 pary pretendujące do najwyższych miejsc w turnieju.
A tak w ogóle to 4 ludzi od nas gra na 2vs2, jedna z naszych par nie miała szczęścia i trafiła do grupy, w której znalazły się 2 pary pretendujące do najwyższych miejsc w turnieju.
ciekawy klan ;]
i przynajmniej nie rozpadnie sie po 3 miechach jak tysiace innych ;] Van, 2fast4u, Resare - jedni z najaktywniejszych ;]
zycze powodzonka
ale nie z moim klanem
i przynajmniej nie rozpadnie sie po 3 miechach jak tysiace innych ;] Van, 2fast4u, Resare - jedni z najaktywniejszych ;]
zycze powodzonka
ale nie z moim klanem
Lee- Liczba postów : 136
cieple slowa od wielu osob, ciesze sie:) mozemy mysle troche powalczyc na scenie polskiego LFa:)
2Fast4U- Fan kisielu
- Liczba postów : 19
Registration date : 15/04/2008
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: