Eeee... No. Myszon :)
2 posters
LF2 Julian's Gate :: Global :: Cześć ;]
Strona 1 z 1
Eeee... No. Myszon :)
Jestem Myszon, mieszkam w domu. A klucze mam zawsze przy sobie, noszę na piżdżąco pomarańczowym bryloku, na wierzchu, po to, żeby ktos mi go chamsko ukradł, włamał się do domu, ukradł mój komputer i wyszedł, a potem się pociął i żałował, że wziął takie coś. A tak serio, to klucze trzymam w domu.
I jakby co to jestem też Myszyszon. No i Myszyszyszyszon. I Myszyszyszy...szyszon również. I Szyszymyszon, Myszoszyszon, Szyszamyszon, Myszoszyszon, Myszonoszysz, Szymonszysz, Szymyszyszon itd. Ale w sumie to najczęściej Myszon, Myszyszon lub Myszysz. To wszystko przez moją siostrę, bo zaraziłem się jej rozdziesięcieniem jaźni i mi się jaźnie pomnożyły cudownie. No i w ogóle jak widzicie, nie lubię pisać o sobie, co mozna wywnioskować z długości tego tekstu, który jest bardzo krótki.
I jakby co to jestem też Myszyszon. No i Myszyszyszyszon. I Myszyszyszy...szyszon również. I Szyszymyszon, Myszoszyszon, Szyszamyszon, Myszoszyszon, Myszonoszysz, Szymonszysz, Szymyszyszon itd. Ale w sumie to najczęściej Myszon, Myszyszon lub Myszysz. To wszystko przez moją siostrę, bo zaraziłem się jej rozdziesięcieniem jaźni i mi się jaźnie pomnożyły cudownie. No i w ogóle jak widzicie, nie lubię pisać o sobie, co mozna wywnioskować z długości tego tekstu, który jest bardzo krótki.
Megatron- Liczba postów : 312
Registration date : 15/03/2008
LF2 Julian's Gate :: Global :: Cześć ;]
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: