Jakub M. - On the Birthday
+2
XPT
Mortor
6 posters
Strona 1 z 1
Jakub M. - On the Birthday
Witam!
Dziś mam dla was moją drugą płyte, tym razem solową ;]. Płyta zawiera ytwory które opracowywałem w ostatnim czasi, a doszło do nagrania poprzez... Mamę! xD Która ma urodziny i chciała żebym jej nagrał płyte z jej ulubionymi kawałkami, i dlatego też na płycie dominują Kawałki Jazzowe! Ale bez dłuższych wstępów - Zapraszam do pobierania, i myśle że wam się będzie podobać!
Tracklista:
01. Intro (G) - Autor: Jakub M.
02. Do Kołyski - Autor: Dżem
03. On the Birthday - Autor: Jakub M.
04. Summertime - Autor: George Gershwin
05. Blues na Czarnych Klawiszach - Autor: Jakub M.
06. Oh Słodka! - Autor: Dżem
07. Watermelon Man - Autor: Herbie Hancock
08. Rajska Kuźnia - Autor: Jan "Kyks" Skrzek
09. Blue Bossa - Autor: Kenny Dorham
10. Milenium - Autor: Jakub M.
LINK: http://www.mediafire.com/?wzvdesz4vta
Acha:
no... Jakoś strasznie niestety słaba, dalej nagrywam Mikforonem do Skype xD Następna płyta napewno nie będzie już w takiej słabej jakości, w dodatku pozbyłem się wszelkich szmerów itp, co dało efekt, no niestety... nie wiem ja napisać xD ,O kawałki są ciche xD Są cicho
nagrane ;]
PS. Wszyscy mają to ściągać i już ;D
Dziś mam dla was moją drugą płyte, tym razem solową ;]. Płyta zawiera ytwory które opracowywałem w ostatnim czasi, a doszło do nagrania poprzez... Mamę! xD Która ma urodziny i chciała żebym jej nagrał płyte z jej ulubionymi kawałkami, i dlatego też na płycie dominują Kawałki Jazzowe! Ale bez dłuższych wstępów - Zapraszam do pobierania, i myśle że wam się będzie podobać!
Tracklista:
01. Intro (G) - Autor: Jakub M.
02. Do Kołyski - Autor: Dżem
03. On the Birthday - Autor: Jakub M.
04. Summertime - Autor: George Gershwin
05. Blues na Czarnych Klawiszach - Autor: Jakub M.
06. Oh Słodka! - Autor: Dżem
07. Watermelon Man - Autor: Herbie Hancock
08. Rajska Kuźnia - Autor: Jan "Kyks" Skrzek
09. Blue Bossa - Autor: Kenny Dorham
10. Milenium - Autor: Jakub M.
LINK: http://www.mediafire.com/?wzvdesz4vta
Acha:
no... Jakoś strasznie niestety słaba, dalej nagrywam Mikforonem do Skype xD Następna płyta napewno nie będzie już w takiej słabej jakości, w dodatku pozbyłem się wszelkich szmerów itp, co dało efekt, no niestety... nie wiem ja napisać xD ,O kawałki są ciche xD Są cicho
nagrane ;]
PS. Wszyscy mają to ściągać i już ;D
Ostatnio zmieniony przez Mortor dnia Sro Sie 06, 2008 10:02 pm, w całości zmieniany 1 raz
Re: Jakub M. - On the Birthday
Nie możesz podłączyć pianina bezpośrednio do kompa?? przecież masz elektryki
kolejna sprawa czemu skype? Ściągnij sobie Cool Edit albo chociaż Audiacity
Ale widzę że nagrałeś coś Skrzeka to ściągnę i przesłucham
kolejna sprawa czemu skype? Ściągnij sobie Cool Edit albo chociaż Audiacity
Ale widzę że nagrałeś coś Skrzeka to ściągnę i przesłucham
frecel- Liczba postów : 164
Registration date : 09/04/2008
mam Audacity xD Mikrofonem do Skype chodziło mi o rodzaj, że taki za 20 zł xD
Masz racje aczkolwiek Do tego potrzeba specjalną karte Sound Blaster do kompa
Mam tą karte xDxD
Masz racje aczkolwiek Do tego potrzeba specjalną karte Sound Blaster do kompa
Mam tą karte xDxD
Nie trzeba mieć specjalnej karty żeby nagrywać tak po prostu to wystaczy mieć audo-in w karcie i tyle.
Właśnie tego przesłuchuję i generalnie spoko klimacik to ma lubię taki jazz. Poza tym znowu ci się standardowe akrordy bluesowe na płytkę wepchnęły
Właśnie tego przesłuchuję i generalnie spoko klimacik to ma lubię taki jazz. Poza tym znowu ci się standardowe akrordy bluesowe na płytkę wepchnęły
frecel- Liczba postów : 164
Registration date : 09/04/2008
tak są dwa kawałki typowo Bluesowe, bo nie mógłbym wypuścić płyty bez standartowego bluesa! ;D U mnie na mieście już krąży dwupłytowa Wersja czyli to + ASP - Demo Instrumentalis :]
Hmm Mortor nie uwierzysz przesłuchałem mimo tego że nie lubie takiego ekhm spokoju w muzyce xDD ale spox respeś
Kozi- Liczba postów : 229
Registration date : 16/02/2008
Szczerze mówiąc to beznadzieja, jako płyta, ale, że popisałeś się umiejętnościami grania na keyboardach itp... To dam Ci 5/10 za całokształt. Mogłeś to zmiksować w jakimś fruity loopsie czy coooś i dodać wszystko inne xD... Ale jak chcesz, zaciekawe to to nie jest, ale skoro już nagrałeś to fajnie . Pozdro.
LOL na GG napisałeś że 7/10 ale zresztą co mnie właściwie obchodzi twoja Ocena xPxPxP Wiesz co? Pomyśle nad tym naprawdę, może coś fajnego wyjdzie ;D Może zrobie Bit Darkowi już gadaliśmy na ten temat ;]
Masz problemy z pamięcią...
Ja (6-08-2008 21:58)
daję ci za płytę 4/10 pkt
a za skilla 8/10
Dałem 5/10 bo jednak trochę mi się spodobało
daję ci za płytę 4/10 pkt
a za skilla 8/10
Dałem 5/10 bo jednak trochę mi się spodobało
A link jak nie działał, tak nie działa. Prawdopodobnie działał tylko pierwszego dnia. Dasz jeszcze jakiegoś mirrora? Jestem bardzo ciekaw, bo ASP mi się podobało!
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: