This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Dnia 29.07 WYJAZD !!
3 posters
Strona 1 z 1
Dnia 29.07 WYJAZD !!
Tak tak w temacie dnia 29.07 żegnamy klan SoR z forum, ich dział tego dnia przestanie istnieć, mają czas przenieś najważniejsze info. Jeśli tego nie dokonają nie będzie zastanawiania się przy kasowaniu tematów i wątków.
pozdro
pozdro
Kozi- Liczba postów : 229
Registration date : 16/02/2008
Re: Dnia 29.07 WYJAZD !!
Miałeś to napisać miło i przyjemnie a Ty taki szorstki jesteś . . .
Z reszta i tak o to samo by chodziło :p
Z reszta i tak o to samo by chodziło :p
Miło? Ja spróbuję, ok?
Dnia 29 lipca roku pańskiego 2008 nasz najukochańszy klan SoR, z jego milusimi i słodkimi liderami Megatronem i Darkiem, niestety opuszczą progi tego przecudnego forum. Ponieważ nasz kochany admin XPT cechuje się wyjątkowym altruizmem, wspaniałomyślnie dał czas klanikowi na przeniesienie danych na ich własną rozkoszną stronę. Jeśli nie tego nie uczynią do wyznaczonego terminu, stracą swoje wszystkie tu zapisane informacje, a tego byśmy przecież nie chcieli :<
Papa, króliczki! Będziemy tęsknić!
Teraz lepiej?
Przepraszam, jeśli kogoś obraziłem ;D
Dnia 29 lipca roku pańskiego 2008 nasz najukochańszy klan SoR, z jego milusimi i słodkimi liderami Megatronem i Darkiem, niestety opuszczą progi tego przecudnego forum. Ponieważ nasz kochany admin XPT cechuje się wyjątkowym altruizmem, wspaniałomyślnie dał czas klanikowi na przeniesienie danych na ich własną rozkoszną stronę. Jeśli nie tego nie uczynią do wyznaczonego terminu, stracą swoje wszystkie tu zapisane informacje, a tego byśmy przecież nie chcieli :<
Papa, króliczki! Będziemy tęsknić!
Teraz lepiej?
Przepraszam, jeśli kogoś obraziłem ;D
Zwalniać to Ty wiesz gdzie możesz, nawet mi nie płacisz :PP
i tak najodpowiedniejsze słowa to wypierdalać
i tak najodpowiedniejsze słowa to wypierdalać
Registration date : 16/02/2008
Pamiętajcie 3 dni to mało