Wiele się dzieje...
+7
Pendzik
Johny
Gri-Gri
XPT
Dark
Van
Megatron
11 posters
Strona 1 z 2
Strona 1 z 2 • 1, 2
Wiele się dzieje...
Po pierwsze, chciałbym powiedzieć o naszej wielkiej wygranej nad klanem *Excellent Team, który jest obecnie na drugim miejscu polskich klanów, 88:87 dla SoR, szczegóły znajdziecie w artykule SoR vs. *Excellent-Team, który jest widoczny po lewej u góry.
Następną sprawą jest to, iż został postawiony oficjalny skład naszego klanu do OPCL#4, a prezentuje się następująco:
Mega, Dark, Kaazu, Siehol, Pendzik, Domi.
Kolejną sprawą, jest to, że przegraliśmy z klanem -PoF-, lecz to nie było kompletnie sprawiedliwe... Nie było mnie 3dni, zostałem zmieniony na Mortora i tak to się skończyło, przykro mi, że nie zagrałem, ale co, siła wyższa...
I ostatnią sprawą jest to, iż zostałem mianowany do POL Teamu za BerserKa, który zrezygnował, mam szansę być w POL [A], ale na to nie liczę ; )
Osobisty dopisek:
Caesarku szykuj Dywanik XD
I tak na koniec, "Szanujcie siebie i innych", i nie osądzajcie bez podstaw!
Następną sprawą jest to, iż został postawiony oficjalny skład naszego klanu do OPCL#4, a prezentuje się następująco:
Mega, Dark, Kaazu, Siehol, Pendzik, Domi.
Kolejną sprawą, jest to, że przegraliśmy z klanem -PoF-, lecz to nie było kompletnie sprawiedliwe... Nie było mnie 3dni, zostałem zmieniony na Mortora i tak to się skończyło, przykro mi, że nie zagrałem, ale co, siła wyższa...
I ostatnią sprawą jest to, iż zostałem mianowany do POL Teamu za BerserKa, który zrezygnował, mam szansę być w POL [A], ale na to nie liczę ; )
Osobisty dopisek:
Caesarku szykuj Dywanik XD
I tak na koniec, "Szanujcie siebie i innych", i nie osądzajcie bez podstaw!
Megatron- Liczba postów : 312
Registration date : 15/03/2008
Re: Wiele się dzieje...
O k***a, co będziesz robić z MOIM Caesarem na dywanie? O.o
Wygrana z rezerwami ET sprawiedliwa, a przegrana z PoF już nie? Hm.
Powodzenia na OPCL, mam nadzieję, że się tam spotkamy ;] Pierwsza trójka, jeżeli będzie to ta pierwsza wymieniona z 6 osób, jest u was elegancka.
Megatron do POL-Teamu??? AAA!! Potem będzie już tylko czarnoskóry papież i koniec świata!!
PS. Nie będziesz walczyć o POL A tylko o POL B...
Wygrana z rezerwami ET sprawiedliwa, a przegrana z PoF już nie? Hm.
Powodzenia na OPCL, mam nadzieję, że się tam spotkamy ;] Pierwsza trójka, jeżeli będzie to ta pierwsza wymieniona z 6 osób, jest u was elegancka.
Megatron do POL-Teamu??? AAA!! Potem będzie już tylko czarnoskóry papież i koniec świata!!
PS. Nie będziesz walczyć o POL A tylko o POL B...
Thx za Mega za posta ... z POF Vanie drogi przegraliśmy bo Mega nie było i nikogo z SOR i Mortor musiał grać ... no cóż POF na pewno by nie wygrało z SOR bo Domi i ja nie przegraliśmy ani jednej walki ... a Mortor zagrał bo była sytuacja ekstremalna ... Meganos powodzenia w eliminacjach ja gram o pl Team A ale nawet dostanie sie nie jest moim celem bo są ważniejsze sprawy ale będę probował ;]
Dark- Liczba postów : 342
Nie jesteś poinformowany, więc nie gadaj.Van napisał:O k***a, co będziesz robić z MOIM Caesarem na dywanie? O.o
*ET nie mieli żadnych rezerw na tej klanówce! O.O, Z PoF nie mieliśmy ludzi całkowicie.Van napisał:Wygrana z rezerwami ET sprawiedliwa, a przegrana z PoF już nie? Hm.
Zawsze chciałem być w POL Teamie, nie wiedziałem, że jesteś rasistą ;/Van napisał:Megatron do POL-Teamu??? AAA!! Potem będzie już tylko czarnoskóry papież i koniec świata!!
Ty się na żartach znasz jak ja na grafice . . .Megatron napisał:Nie jesteś poinformowany, więc nie gadaj.Van napisał:O k***a, co będziesz robić z MOIM Caesarem na dywanie? O.o
Nie mozecie brać odpowiedzialności za własne decyzje ?Megatron napisał:*ET nie mieli żadnych rezerw na tej klanówce! O.O, Z PoF nie mieliśmy ludzi całkowicie.Van napisał:Wygrana z rezerwami ET sprawiedliwa, a przegrana z PoF już nie? Hm.
Murzyn nie człowiek, więc czemu nazywasz Vana rasistą ?Megatron napisał:Zawsze chciałem być w POL Teamie, nie wiedziałem, że jesteś rasistą ;/Van napisał:Megatron do POL-Teamu??? AAA!! Potem będzie już tylko czarnoskóry papież i koniec świata!!
XPT jeszcze tylko Mega odpisze i zamykam bo spam jak nic ...
OMG!
Odpisałem w temacie i nagle jak chciałem zamieścić to mnie wylogowało... Przycisk "wstecz" nie rozwiązał problemu... No lol!
Więc teraz tak pokrótce.
Co do CW z ET - jakoś drużna Excellent Teamu nie narzeka, że przegrała, bo zamiast Arvisha buszującego gdzieś w Rumunii zagrał Ptaszyna... Po tym widać klasę klanu. Łapiecie...?
Co do mojej wypowiedzi o czarnoskórym papieżu, była ponoć jakaś przepowiednia, że gdy czarny zostanie wybrany na Ojca Świętego, to nastąpi koniec świata... Naprawdę o tym nie słyszałeś, Mega? (to tylko świadczy o tobie, że zamiast coś poczytać w wolnym czasie wolisz biegać po podwórku z kamerą i kręcić głupie filmiki...)
Eh, SoR, czy wam trzeba wszystko tłumaczyć?
Na żartach znacie się faktycznie tyle, co ja (czyli jeszcze mniej niż XPT) na grafice...
PS
Proszę o niekasowanie tego posta. Dziękuję.
Odpisałem w temacie i nagle jak chciałem zamieścić to mnie wylogowało... Przycisk "wstecz" nie rozwiązał problemu... No lol!
Więc teraz tak pokrótce.
Co do CW z ET - jakoś drużna Excellent Teamu nie narzeka, że przegrała, bo zamiast Arvisha buszującego gdzieś w Rumunii zagrał Ptaszyna... Po tym widać klasę klanu. Łapiecie...?
Co do mojej wypowiedzi o czarnoskórym papieżu, była ponoć jakaś przepowiednia, że gdy czarny zostanie wybrany na Ojca Świętego, to nastąpi koniec świata... Naprawdę o tym nie słyszałeś, Mega? (to tylko świadczy o tobie, że zamiast coś poczytać w wolnym czasie wolisz biegać po podwórku z kamerą i kręcić głupie filmiki...)
Eh, SoR, czy wam trzeba wszystko tłumaczyć?
Na żartach znacie się faktycznie tyle, co ja (czyli jeszcze mniej niż XPT) na grafice...
PS
Proszę o niekasowanie tego posta. Dziękuję.
Van - Ty się kurwa nie odzywaj - obrażasz mnie w tym momencie. Ja się w ogóle na grafice nie znam !
Akurat ja się lepiej znam na grafice niż ty Oo!XPT napisał:Ty się na żartach znasz jak ja na grafice . . .Megatron napisał:Nie jesteś poinformowany, więc nie gadaj.Van napisał:O k***a, co będziesz robić z MOIM Caesarem na dywanie? O.o
Rasista.XPT napisał:Murzyn nie człowiek, więc czemu nazywasz Vana rasistą ?Megatron napisał:Zawsze chciałem być w POL Teamie, nie wiedziałem, że jesteś rasistą ;/Van napisał:Megatron do POL-Teamu??? AAA!! Potem będzie już tylko czarnoskóry papież i koniec świata!!
Słyszałem, ale i tak jesteś rasistą, dla mnie to byłby normalny dalszy ciąg... -.- Ale żeś jest... hmm.. Ciapa xD A co do filmików, to przynajmniej mam kamerkę...Van napisał:Co do mojej wypowiedzi o czarnoskórym papieżu, była ponoć jakaś przepowiednia, że gdy czarny zostanie wybrany na Ojca Świętego, to nastąpi koniec świata... Naprawdę o tym nie słyszałeś, Mega? (to tylko świadczy o tobie, że zamiast coś poczytać w wolnym czasie wolisz biegać po podwórku z kamerą i kręcić głupie filmiki...)
A nudziło mnie się, bo nie miałem kompa wtedy, o !
Zamykam temat, bo offtop się szerzy.
Megatron napisał:Akurat ja się lepiej znam na grafice niż ty Oo!XPT napisał:Ty się na żartach znasz jak ja na grafice . . .Megatron napisał:Nie jesteś poinformowany, więc nie gadaj.Van napisał:O k***a, co będziesz robić z MOIM Caesarem na dywanie? O.o
yeeeeee, K.O! XD Jak można być tak ciężko kapującym? Grtz. Megatron, nawet ja nie pomyślałem, że tego można nie zrozumieć xD
Megatron napisał:Rasista.XPT napisał:Murzyn nie człowiek, więc czemu nazywasz Vana rasistą ?Megatron napisał:Zawsze chciałem być w POL Teamie, nie wiedziałem, że jesteś rasistą ;/Van napisał:Megatron do POL-Teamu??? AAA!! Potem będzie już tylko czarnoskóry papież i koniec świata!!
Pewnie, że Rasista! Van też Rasista! I ja też czasem! W Nocy ubieramy na siebie białe prześcieradła i tłuczemy murzynów, krzycząc przy tym "niggers, niggers!"
Megatron napisał:Słyszałem, ale i tak jesteś rasistą, dla mnie to byłby normalny dalszy ciąg... -.-
Masz zerowe wyczucie jakiegokolwiek żartu ;P Myślisz, że Van w to wierzy? Taa...a w 2012 idzie się zabunkrować w piwnicy, bo podobno koniec świata! xd
Tylko bierze ze sobą telewizor, w razie czego jakby się nudził. I kilku murzynów do przygryzania w czasie filmów.
Gri-Gri- Liczba postów : 62
Registration date : 15/02/2008
Gri-Gri napisał:Megatron napisał:Akurat ja się lepiej znam na grafice niż ty Oo!XPT napisał:Ty się na żartach znasz jak ja na grafice . . .Megatron napisał:Nie jesteś poinformowany, więc nie gadaj.Van napisał:O k***a, co będziesz robić z MOIM Caesarem na dywanie? O.o
Ale fajna jest ta możliwość cytowania cytujących cytatami, szkodam , że od cytatu 3o juz wszystkie takie same :/
Gri - on chyba i tak nie zrozumie
*ET nie mieli żadnych rezerw na tej klanówce! O.O, Z PoF nie mieliśmy ludzi całkowicie. HAHAHAHAHAHAHAHA! Kotku tu mnie Mega robawiłeś! Nie mieliśmy ludzi całkowicie. Ja cały czas siedziałem na kompie gadając z Mortorem, a także z tobą. Widze misiaczku, że mnie nie szanujesz to ja ci się kochanie odwydzięczę!
Akcja przeciw brzydkim słówkom!
A jak jeszcze raz wywalisz mojego edita poleci ost (i tak jestem za laskawy).
Akcja przeciw brzydkim słówkom!
A jak jeszcze raz wywalisz mojego edita poleci ost (i tak jestem za laskawy).
Ostatnio zmieniony przez Johny dnia Czw Lip 24, 2008 11:43 am, w całości zmieniany 2 razy
Johny- Liczba postów : 48
Registration date : 09/06/2008
OMG Johny spokojnie dużo więcej od Mortora byś nie zdziałał nie musisz od razu wielkiej klotni robić :O Jezu skończyło się jak się skończyło wg mnie zaden powod do klotni ...
Pendzik- Liczba postów : 10
Registration date : 28/05/2008
Owned xDGri-Gri napisał:
Pewnie, że Rasista! Van też Rasista! I ja też czasem! W Nocy ubieramy na siebie białe prześcieradła i tłuczemy murzynów, krzycząc przy tym "niggers, niggers!"
(...)
Myślisz, że Van w to wierzy? Taa...a w 2012 idzie się zabunkrować w piwnicy, bo podobno koniec świata! xd
Tylko bierze ze sobą telewizor, w razie czego jakby się nudził. I kilku murzynów do przygryzania w czasie filmów.
Który admin/mod przeprowadził taką piękną akcję w poście Johny'ego?
Johny uspokój sie ...
Hmm ciekawe a i ja tak kocham rasistów
Gri rozjeba... mnie tym tekstem o nigersach :d
MEga zapal światło
Dark znó na straży
XPT ja sie znam mniej na grafice !
Van idziemy się bunkrować
Johny wielki dzielny wojownik
Pendzik spokojna duszo
Kozi najukochańszy koleś
Gri rozjeba... mnie tym tekstem o nigersach :d
MEga zapal światło
Dark znó na straży
XPT ja sie znam mniej na grafice !
Van idziemy się bunkrować
Johny wielki dzielny wojownik
Pendzik spokojna duszo
Kozi najukochańszy koleś
Kozi- Liczba postów : 229
Registration date : 16/02/2008
Byście się uspokoili a nie spamujecie tu jak ja i Kosi trawnik na JG dzisiaj. -_-
Dr.- Liczba postów : 62
SoR'y ale ja nie spamuje tu ;/ teraz do tematu Klan musi postarać się ładnie bo na tej scenie wywala się wszystko do góry nogami z dnia na dzień :PP
Właśnie, ustabilizujcie się i poukładajcie se wszystko, pyzydyry
Dr.- Liczba postów : 62
Wg mnie nie mają już co do poukładania jak dla mnie powinni teraz trzymać się KUPY
CO wy se pysiaczki myślicie? Ost for all.
HAHAHAHAHA! Pulpeciku rozkochałeś mnie tym! EDIT by Johny: Kotku pocieszyłeś mnie tym! xD RÓŻOWY NICK ROX!
Johny- Liczba postów : 48
Registration date : 09/06/2008
Strona 1 z 2 • 1, 2
Strona 1 z 2
Pozwolenia na tym forum: