This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Lebron powraca!
+4
XPT
BerserK
Dawids
Megatron
8 posters
Strona 1 z 1
Lebron powraca!
Lebron powraca! Przeprosił mnie osobiście, ale i tak wiedziałem, że gdy przegrywa to jest agresywny (i podły) xd
Dobrze, że nie zmieniałem jeszcze składu, bo musiałbym go odnawiać xd Lebron pomoże nam na OPCL (chyba).
Witamy z powrotem!
Dobrze, że nie zmieniałem jeszcze składu, bo musiałbym go odnawiać xd Lebron pomoże nam na OPCL (chyba).
Witamy z powrotem!
Megatron- Liczba postów : 312
Registration date : 15/03/2008
Re: Lebron powraca!
lol 0.0
bez komenta dobre wzmocnienie chyba wiesz jak koncza playerzy ktorzy sie rzucaja po przegranej walce? sa skreslani w PL lf'ie
bez komenta dobre wzmocnienie chyba wiesz jak koncza playerzy ktorzy sie rzucaja po przegranej walce? sa skreslani w PL lf'ie
Dawids- Liczba postów : 46
Registration date : 18/03/2008
xD On się tylko na mnie wnerwia xD Jak przegra przez neta, to nic mu się nie dzieje xd
ee Lebron powraca? a to on gdzieś odszedł?
BerserK- Liczba postów : 37
Registration date : 27/02/2008
Czytaj temat "Lebron" w newsach
Miał karę, bo mówił, że idzie grać w kosza, a był u mnie, ale teraz pozwalają mu normalnie, bez oszustwa.
Miał karę, bo mówił, że idzie grać w kosza, a był u mnie, ale teraz pozwalają mu normalnie, bez oszustwa.
jizzzz Wy to macie problemy
BerserK- Liczba postów : 37
Registration date : 27/02/2008
No wiesz, nie każdy ma 23 lata xd
Megatron napisał:No wiesz, nie każdy ma 23 lata xd
Ja nie mam ani 23 lat ani takich problemów !
Ja też nie mam 23 i nie mam takich problemów.
Poza tym po kiego on wkręcał rodzicom że idzie grać w kosza skoro szedł do ciebie (rodzina podobno) i jeszcze do tego jak mieszkacie niedaleko?
trochę to dziwniaste
Poza tym po kiego on wkręcał rodzicom że idzie grać w kosza skoro szedł do ciebie (rodzina podobno) i jeszcze do tego jak mieszkacie niedaleko?
trochę to dziwniaste
frecel- Liczba postów : 164
Registration date : 09/04/2008
Farcel nie denerwuj mnie bo nie wiesz ocb nie czytasz postów dokładnie i znowu zaczynasz ze mieszkają blisko i że to dziwne ... ja jak bylem w klanie KT to to grałem z samymi kumplami z reala w CW przeciw komuś bo co to za przyjemność z gry jak kumpel ma lepszego skilla i zagra za ciebie .... SOR jest uczciwe tyle powiem ... weźcie przykład Mikela i Matixa z POF oni tez tak grają i jakoś nikt nie ma o to wątów kończę bo nie będę sie kurwa denerwował
Farcel a te twoje posty są śmieszne tak jak ty
BTW : a Lebron ma porostu swoje problemy ... wy też jak chcieliście gdzieś iść a wiedzieliście ze was nie puszczą to też napewno waliliście w huja
Farcel a te twoje posty są śmieszne tak jak ty
BTW : a Lebron ma porostu swoje problemy ... wy też jak chcieliście gdzieś iść a wiedzieliście ze was nie puszczą to też napewno waliliście w huja
Dark- Liczba postów : 342
Dark ale mi nie chodzi o to że to dziwne i nikt by tak nie zrobił więc Lebron nie istnieje czy coś w tym stylu. Się zastanawiam po prostu po co on wkręcał rodzinie że idzie na kosza skoro nie robił nic złego.
Farcel ... Lebron ma chłopak problem ale to już zostanie tylko w kręgu ludzi SOR
Hmmm - ja to widzę tak:
1. Nie macie składu .
2. Pojawia się u megatrona jakiś koleś (kuzyn - ale to nie ważne), który gra w miarę dobrze.
3. Jest problem z kumplem i niby "podmiana" graczy podczas walki - oskarżenia.
4. Lebron znika.
5. Ludzie nabierają przekonania, że Lebron nigdy nie istniał a ten koleś ze zdjęcia to nie wiadomo kto?
6. Lebron wraca . . .
1. Nie macie składu .
2. Pojawia się u megatrona jakiś koleś (kuzyn - ale to nie ważne), który gra w miarę dobrze.
3. Jest problem z kumplem i niby "podmiana" graczy podczas walki - oskarżenia.
4. Lebron znika.
5. Ludzie nabierają przekonania, że Lebron nigdy nie istniał a ten koleś ze zdjęcia to nie wiadomo kto?
6. Lebron wraca . . .
Olać takie podejrzenia, z tego co pamiętam to Pdl powiedzieł że tak im nie pozwoli grać w OPCL z jednego ip więc czy Lebron istnieje czy nie to i tak nic ciekawego nie zdziała.
zamykam ... niedowiarki nie chcecie to nie wierzcie ale prawa jest po stronie SOR tyle
Jezuu, jakie wy macie problemy, Lebron nie ma normalnych rodziców i nie ma tak jak wy, albo ja. W tej chwili i tak jedzie na wakacje, może do mnie jutro wpaść, ale nie wiem, czy jutro już wyjedzie, jak będzie, to będzie i nagram z zewnątrz jak gra.
Po co Dark piszesz że idziesz do Biedronki ;/?
Johny- Liczba postów : 48
Registration date : 09/06/2008
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: