SoR vs +PoF+
+2
Dark
Megatron
6 posters
Strona 1 z 1
SoR vs +PoF+
Więc, klanówka z klanem Power of Future.
Data: 16.07.08 - 20.07.08
XvX: 3v3
I to co wszyscy znają, HK OPC i 5 walk.
Skład SoR:
Mega ( Sytuacja extremalna zagra Mortor ) thx Mega ;/
Dark
DOM1
Skład +PoF+:
Mikel
Matix
Maff
gl hf etc.
Serwer hamachi:
Name: SoR v +PoF+
Pass: cw
Data: 16.07.08 - 20.07.08
XvX: 3v3
I to co wszyscy znają, HK OPC i 5 walk.
Skład SoR:
Mega ( Sytuacja extremalna zagra Mortor ) thx Mega ;/
Dark
DOM1
Skład +PoF+:
Mikel
Matix
Maff
gl hf etc.
Serwer hamachi:
Name: SoR v +PoF+
Pass: cw
Megatron- Liczba postów : 312
Registration date : 15/03/2008
Re: SoR vs +PoF+
Dark - Mikel 3-2 dla mnie
Dark - Matix 3-2 dla mnie
nerwy i brak rozgrzania ;/ tak sobie
Dark - Matix 3-2 dla mnie
nerwy i brak rozgrzania ;/ tak sobie
Ostatnio zmieniony przez Dark dnia Czw Lip 17, 2008 7:34 pm, w całości zmieniany 1 raz
Dark- Liczba postów : 342
Dark - Maff 4-1 dla mnie
DOM1 - Mikel 3-2
DOM1 - Matix 3-2
SOR - POF 16-9
DOM1 - Mikel 3-2
DOM1 - Matix 3-2
SOR - POF 16-9
Mortor - Mikel 0-5
Mortor - Matix 0-5
Mortor - Maff 1-4
podkreślę to ze Morotr niej est playerem w SOR i zagrał tylko dla tego że była ekstremalna sytuacja w klanie ... POF wygrało niesłusznie ;/
SOR - POF 17-19
Mortor - Matix 0-5
Mortor - Maff 1-4
podkreślę to ze Morotr niej est playerem w SOR i zagrał tylko dla tego że była ekstremalna sytuacja w klanie ... POF wygrało niesłusznie ;/
SOR - POF 17-19
Dark napisał:podkreślę to ze Morotr niej est playerem w SOR i zagrał tylko dla tego że była ekstremalna sytuacja w klanie ... POF wygrało niesłusznie ;/
Podkreślę, że w klanówkach powinni grać gracze więc SoR powinno przegrać za wystawienie kogoś kto nie jest graczem.
Jak możecie narzekać na własną decyzję ?
Powinna tu być jakaś komisja do spraw dziwnych ;P
nie mogli się połączyć PUL
-PoF- wygrało jak najbardziej zasłużenie. To SoR popełniło błąd wystawiając Mortor'a, który nie jest graczem. Gdyby Mortor wygrał swoje walki, nie byłoby narzekania na ową decyzję.
Każdy popełnia błędy, ale starajcie się nimi nie przejmować i uczyć się na nich.
Pozdro xD _/
Każdy popełnia błędy, ale starajcie się nimi nie przejmować i uczyć się na nich.
Pozdro xD _/
Caesar- Liczba postów : 21
Registration date : 17/03/2008
Csr POF wygrało tylko dal tego że Mega nie było a nie miałem kogo wystawić z SOR a dowiedziałem sie o nieobecności Mega w ostatni dzień CW ...
CSR popatrz na wyniki moje i Domiego wszystko na korzyść SOR ... wiec kurwica mnie bierze że POF wygrało przez to ze Mega nie mógł rozegrać walki z Nimi ... i jestem przekonany w 100% że POF nie powinni wygrać CW wygrali przez ogromny fart tyle ...
BTW : osoby trzecie rozdrapują ranę czym mnie denerwują ... Mortor zagrał tylko dlatego że nie było żadnego zawodnika SOR dostępnego na GG a osoby z POF miały do mnie pretensje ze Mega nie ma ...
więcej nie będę pisał ale wkurwia mnie takie coś jara sie wygana a jak by grał Megan to by gryźli trawę ... w rewanżu będą latać po ścianach i ja już o to zadbam ...........
CSR popatrz na wyniki moje i Domiego wszystko na korzyść SOR ... wiec kurwica mnie bierze że POF wygrało przez to ze Mega nie mógł rozegrać walki z Nimi ... i jestem przekonany w 100% że POF nie powinni wygrać CW wygrali przez ogromny fart tyle ...
BTW : osoby trzecie rozdrapują ranę czym mnie denerwują ... Mortor zagrał tylko dlatego że nie było żadnego zawodnika SOR dostępnego na GG a osoby z POF miały do mnie pretensje ze Mega nie ma ...
więcej nie będę pisał ale wkurwia mnie takie coś jara sie wygana a jak by grał Megan to by gryźli trawę ... w rewanżu będą latać po ścianach i ja już o to zadbam ...........
No to ja powiem tak - Wy byście nie wygrali z LuDem gdyby nie fakt, że sie z Wami bawiłem (o czym bardzo dobrze wiecie). Za bardzo chciałem do remisu doprowadzić w ostatniej walce
I co ? Robię o to jakieś zamieszanie ? Nie wydaje mi się . . .
Wystawiliście Mortora - równie dobrze moglibyście wystawić Vana - w końcu żaden nie jest u Was playerem, nie ?
PS. Bardzo fajnie patrzeć jak się denerwujesz jak ja mam rację a Ty nie
I co ? Robię o to jakieś zamieszanie ? Nie wydaje mi się . . .
Wystawiliście Mortora - równie dobrze moglibyście wystawić Vana - w końcu żaden nie jest u Was playerem, nie ?
PS. Bardzo fajnie patrzeć jak się denerwujesz jak ja mam rację a Ty nie
nie znam klanu +PoF+ ale jak moim skromnym zdaniem jak najbardziej zasługują na tą wygraną a SoR zachowuje się co najmniej śmiesznie :]
wszystkie walki na korzyść SoR powiadasz? jeśli dobrze widziałem to wyniki były w większości 3:2 więc wasza "przewaga" nie była jakoś specjalnie znacząca
zwyczajnie przegraliście i nie ma w tym nic złego podziękujcie ładnie za mecz i umówcie się na rewanż a nie macie do nich pretensje że wygrali
pozdrawiam i życzę udanego słonecznego dnia
Dark napisał:CSR popatrz na wyniki moje i Domiego wszystko na korzyść SOR ... wiec kurwica mnie bierze że POF wygrało przez to ze Mega nie mógł rozegrać walki z Nimi ... i jestem przekonany w 100% że POF nie powinni wygrać CW wygrali przez ogromny fart tyle ...
wszystkie walki na korzyść SoR powiadasz? jeśli dobrze widziałem to wyniki były w większości 3:2 więc wasza "przewaga" nie była jakoś specjalnie znacząca
zwyczajnie przegraliście i nie ma w tym nic złego podziękujcie ładnie za mecz i umówcie się na rewanż a nie macie do nich pretensje że wygrali
pozdrawiam i życzę udanego słonecznego dnia
BerserK- Liczba postów : 37
Registration date : 27/02/2008
Ja nie mam żadnych pretensji, zresztą, pisałem już MMM na gg, topic close, normalny sparing, zakończony przegraną.
Megatron- Liczba postów : 312
XPT wtrącasz sie a to dyskusja pomiędzy mną a CSR tyle ... zamykam
Och wybacz!
Przypominam CI, ze TO forum jest głównie MOJE i MORTORA więc na tych kilku bajtach to właśnie my dwoje mamy największe prawa, potem stoją admini, moderatorzy, na równi członkowie grup i WY, członkowie klanu SoR, zwykli userzy.
Nie podoba Ci się hierarchia ? Nie moja wina . . .
Przypominam CI, ze TO forum jest głównie MOJE i MORTORA więc na tych kilku bajtach to właśnie my dwoje mamy największe prawa, potem stoją admini, moderatorzy, na równi członkowie grup i WY, członkowie klanu SoR, zwykli userzy.
Nie podoba Ci się hierarchia ? Nie moja wina . . .
XPT po 1 to nie boj sie bo za niedługo SOR zabierze swój tyłek z JG
po 2 ... dlaczego bronisz sie pozycja typu admin czy mod ... spoko pisz co chcesz tylko z głowa ... zamykam
po 2 ... dlaczego bronisz sie pozycja typu admin czy mod ... spoko pisz co chcesz tylko z głowa ... zamykam
bo Berserk grał w CW SOR - ET a ty zacząłeś pisać posta na faze .... XPT nie che sie z tobą kocić o taki głupoty zamykam
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: