This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Lebron
+4
frecel
Gri-Gri
Dark
Megatron
8 posters
Strona 1 z 1
Lebron
Witam! Do naszego klanu właśnie dołączył Lebron... Dzięki moim naukom, gra podobnie do mnie (to mój kuzyn), ale może grać tylko wtedy, kiedy jest u mnie, więc może się łączyć tylko przez hamachi pod moim nickiem. Jest on na tyle dobry, bo gram z nim na co dzień, że od razu jest przyjęty i idzie na rangę playera.
Witamy!!
Witamy!!
Megatron- Liczba postów : 312
Registration date : 15/03/2008
Re: Lebron
no i elegancki skiiluj go Mega ;]
Dark- Liczba postów : 342
Hmm...i pewnie będzie grał na CW z ET....?
Oj, oj, śmierdzi tu! ;P
Oj, oj, śmierdzi tu! ;P
Gri-Gri- Liczba postów : 62
Registration date : 15/02/2008
Nawet jeżeli nie wkręcasz żeby sobie poudawać kogoś innego to po kiego grzyba wam ktoś kto nie ma neta u siebie??
frecel- Liczba postów : 164
Registration date : 09/04/2008
On ma neta u siebie Tylko nie umie się połączyć, po prostu się nie da. Ale mieszkam bardzo blisko niego, więc tylko go zawołam, albo sam do mnie przyjdzie, jak chcecie, mogę mu ukratkiem zrobić zdjęcie i dać na BF do Wybranych XD Pewno mnie za to znienawidzi, ale cóż ;p
@Grig
Nie, nie będę grał za niego, chcę, żeby czegoś się nauczył, a nie ja mam go wyręczać, już i tak bardzo dużo umie, to taki talent jak np. 2fast etc.
Mówię wam, to tak jakby Deiv i CorD, tyle, że oni już nie grają. Powiem jeszcze, że tak jak ja, Lebron mieszka w Imielinie, a dokładnie w domu mojej babci, bardzo blisko, ma na imię Romek i boi się moich psów xD
Edit: Wiecie co? Postanowiłem, że zrobię filmik jak do mnie przychodzi i dam go gdzieś na forum, nie wiem, ale nie może na razie wiedzieć ;d
@Grig
Nie, nie będę grał za niego, chcę, żeby czegoś się nauczył, a nie ja mam go wyręczać, już i tak bardzo dużo umie, to taki talent jak np. 2fast etc.
Mówię wam, to tak jakby Deiv i CorD, tyle, że oni już nie grają. Powiem jeszcze, że tak jak ja, Lebron mieszka w Imielinie, a dokładnie w domu mojej babci, bardzo blisko, ma na imię Romek i boi się moich psów xD
Edit: Wiecie co? Postanowiłem, że zrobię filmik jak do mnie przychodzi i dam go gdzieś na forum, nie wiem, ale nie może na razie wiedzieć ;d
Chciałbym wam pokazać nasz codzienny trening.
Szwajcarscy naukowcy dokonali wielkiego odkrycia, ich badania wykazały ze na forum istnieje opcja edytuj ale niestety Megatron jeszcze się o tym nie dowiedział.....
Szwajcarscy naukowcy dokonali wielkiego odkrycia, ich badania wykazały ze na forum istnieje opcja edytuj ale niestety Megatron jeszcze się o tym nie dowiedział.....
@UP
Wowww...ten screen prawie, że wszystko udowadnia! ;d lol
Nakręć filmik jak gracie w lf'a ;D (tzn. tak, żeby było Was widać! ;d)
Ej, no bo to jest dziwne ;P Gracie CW z ET, nie macie ludzi, bo są na wakacjach, a nagle gdy są potrzebni pojawia się nikomu nie znany i nigdy nie wspominany kuzyn Megatrona, który gra podobnie do niego XD
Wowww...ten screen prawie, że wszystko udowadnia! ;d lol
Nakręć filmik jak gracie w lf'a ;D (tzn. tak, żeby było Was widać! ;d)
Ej, no bo to jest dziwne ;P Gracie CW z ET, nie macie ludzi, bo są na wakacjach, a nagle gdy są potrzebni pojawia się nikomu nie znany i nigdy nie wspominany kuzyn Megatrona, który gra podobnie do niego XD
Chcecie dowód? Macie.
Lebron
Mega
Muszę sobie obciąć włosy XD
Dam edita, jak nagramy filmik.
Lebron
Mega
Muszę sobie obciąć włosy XD
Dam edita, jak nagramy filmik.
GRI -Gri grałem dziś razem ja ,Mega i Lebron każdy na każdego gosciu jest autentyczny
Dark- Liczba postów : 342
2 sprawy -
a może on woli dojść do LuD'u ? Pytałeś go ?
Muszę z nim kiedyś zagrać
druga sprawa - obtnij se włosy
a może on woli dojść do LuD'u ? Pytałeś go ?
Muszę z nim kiedyś zagrać
druga sprawa - obtnij se włosy
Mam filmiki, ale przy nagrywaniu są lagi ; /, więc nie idzie nam zbyt dobrze, mamy problemy z biciem w zwarciu.
Tak graliśmy, żeby było, jak jedną walkę wygrywa on, a jedną ja.
http://tinypic.com/player.php?v=21e9hrn&s=4
http://tinypic.com/player.php?v=io3n2a&s=4
@XPT
Nie, nie chce iść do LuD' u, mówi, że nie chce być w sekcie xD
Tak graliśmy, żeby było, jak jedną walkę wygrywa on, a jedną ja.
http://tinypic.com/player.php?v=21e9hrn&s=4
http://tinypic.com/player.php?v=io3n2a&s=4
@XPT
Nie, nie chce iść do LuD' u, mówi, że nie chce być w sekcie xD
Lebron to ten od "He is predator and evil destroyer in lf2"! xD
Dobry podpis, dobry
Dobra, dobra, chyba sprawa rozwiązana xD
Dobry podpis, dobry
Dobra, dobra, chyba sprawa rozwiązana xD
Ale tylko jedna sprawa została rozwiązana dotycząca Lebrona.
Ale druga nie: OBETNIJ SE WŁOSY xD
Ale druga nie: OBETNIJ SE WŁOSY xD
@Grig
Ta xD Ale obciach co? Napisał, że jestem najlepszym graczem w lfa XD
@Krencik
Muszę iść do fryzjera x}
@topic
No to jak? Ktoś jeszcze ma wąty? Zamykać?
Ta xD Ale obciach co? Napisał, że jestem najlepszym graczem w lfa XD
@Krencik
Muszę iść do fryzjera x}
@topic
No to jak? Ktoś jeszcze ma wąty? Zamykać?
Dobra to zamykam.
Ale od dzisiaj Megana zaczynam nazywać evil destroyer
Ale od dzisiaj Megana zaczynam nazywać evil destroyer
Dobra ja powiem tak - Szalejecie SoRowcy ;/ Jak tak dalej pójdzie to nie liczcie ma moją pomoc. Bo to miał być i był klan Elegancki. mielismy idealnie 7 playerow i Ucznia, teraz mamy 10 playerów w tym Johnego z którym prawie wygrałem nie grając... Dośc długi czas -_-'
Sorry bardzo ;/
Sorry bardzo ;/
Tak, ale Redi chyba będzie wywalony, bo tak jak Devil, nawet to, że jest na wakacjach go nie uratuje, bo juz wiele razy opuszczal SoR. A po za tym, Lebron to wielki talent, który nauczył się 3/4 tego co teraz umiem w 1 miesiąc. To dobra podpora.
mieliśmy wywalić najsłabszego a nie Rediego który nie gra bo jest na wakacjach -_-' Przecież ma chyuba prawo gdzieś wyjechać ;/ co to za idiotyczne myślenie ;/ zaraz się naradzimy i podejmiemy decyzje kto out.
I dupa... Ojciec (psychol) Lebrona zabronił mu przychodzić do mnie... zal for him, wypisuje Lebrona ze składu.
Edit: Lebron wymyknie się z domu dzisiaj, rozegra 2 walki i koniec lfem dla niego.
Edit: Lebron wymyknie się z domu dzisiaj, rozegra 2 walki i koniec lfem dla niego.
ehh... Lebron magicznie pojawia się na klanówkę z ET a potem znika, interesujące....
A tak btw to czemu on od siebie nie może grać? Wiem że coś tam pisałeś że hamak nie bangla ale co konkretnie się dzieje?
A tak btw to czemu on od siebie nie może grać? Wiem że coś tam pisałeś że hamak nie bangla ale co konkretnie się dzieje?
Nie da się połączyć w żaden sposób, ale pamiętajcie! Lebron wróci w rok szkolny!! Nie, że jest tylko na cw z *ET -.- czy ja kontroluje jego walniętych starych?
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: