SOR - ET
+7
Caesar
Megatron
Johny
PODLy-
Walsemore
Dray
Dark
11 posters
Strona 3 z 3
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: SOR - ET
tak bo zarówno on jak i Ty macie wew ip jeśli dwie osoby mają wew ip jedynym sposobem (przynajmniej jedynym znanym mnie) jest program taki jak hamachi
jeśli dwie osoby mają zew ip nie ma żadnego problemu z połączeniem więc niezależnie od tego kto waituje połączenie winno się udać
w przypadku kiedy jeden gracz ma zew a drugi wew ip wówczas waituje osoba mająca zew ip w przeciwnym wypadku połączenie nie dojdzie do skutku no i na tym kończy się moja wiedza odnośnie ip i łączenia się w lf'ie
no a żeby nie było że to jakoś offtopic to do boju *ET !!!!!
jeśli dwie osoby mają zew ip nie ma żadnego problemu z połączeniem więc niezależnie od tego kto waituje połączenie winno się udać
w przypadku kiedy jeden gracz ma zew a drugi wew ip wówczas waituje osoba mająca zew ip w przeciwnym wypadku połączenie nie dojdzie do skutku no i na tym kończy się moja wiedza odnośnie ip i łączenia się w lf'ie
no a żeby nie było że to jakoś offtopic to do boju *ET !!!!!
BerserK- Liczba postów : 37
Registration date : 27/02/2008
Pdl na pewno się zgodzi xd W końcu nie chce chyba dawać Lebronowi w/o i w tej walce, nagram z zewnątrz jak gra z Pdl i wszyscy będziecie wiedzieli.
A właśnie, chodzi o to, że przedłużam cw z *ET do jutra, na korzyść *ET, więc bez wrzasków mi tu proszę.
A właśnie, chodzi o to, że przedłużam cw z *ET do jutra, na korzyść *ET, więc bez wrzasków mi tu proszę.
Megatron- Liczba postów : 312
Registration date : 15/03/2008
chyba ten wynik z tiafunem nie jest zaliczony ? o-O berserk rozgrywa za niego, obudzic sie, tak jak lebron za siehola.
mama tez nadzieje ze nie amsz zamiaru wymieniac zawodnikow ktorzy zdarzyli rozegrac jakies walki bo to sprzeczne z rozumowaniem, lepiej dwoiedz sie co z kazzem bo nici... czekam na lebrona.
Pdl napisał:chyba ten wynik z tiafunem nie jest zaliczony ? o-O berserk rozgrywa za niego
Pdl napisał:mama tez nadzieje ze nie amsz zamiaru wymieniac zawodnikow ktorzy zdarzyli rozegrac jakies walki bo to sprzeczne z rozumowaniem
hehe xD
A tak btw. to weźcie to zagrajcie do końca wreszcie, bo coś długo się ciągnie. xd
Gri-Gri- Liczba postów : 62
Registration date : 15/02/2008
PDL grali jak jeszcze nie było zmiany wynik zaliczony ... pisać do organizatora CW zamknięte
Dark- Liczba postów : 342
dark pokarales teraz !
walki sa uzupelniane wraz z rozgrywaniem 1wszy rozegral berserk z drayem, pozdr0, odlicz to.
Dark - Podły 2-5 mogło być gorzej
Dark - Walsemore 4-3 przez lagi powinno byc do zera ;]
Dark - Ptaszyna 5-2 lekkie lagi przez to nerwowy początek ale udało sie ;]
Dark - p0wend 3-4 ;/
Dark - Berserk 3-4 warownie ma maxa ...
Dray - Walsemore 1-6
Dray - Ptaszyna 4-3
Dray - p0wend 3-4
Dray - Podły 1-6
BerserK 6:1 Dray
Megatron - Ptaszyna 6-1
Megatron - Podły 2-5
Megatron - p0wned 6-1
Megatron - Walsemore 5-2 Wreszcie się odpłaciłem za przegraną jak Walse był w PP 7:0.
Megatron - Berserk 4-3
Kaazu 5:2 Ptaszyna
Kaazu 2:5 Walsemore
Kaazu 5:2 Taifun
Lebron 4:3 Walsemore
Lebron 7:0 Ptaszyna
Lebron 7:0 p0wned
Lebron 3:4 BerserK
walki sa uzupelniane wraz z rozgrywaniem 1wszy rozegral berserk z drayem, pozdr0, odlicz to.
ja nie prowadzę tego tylko wyniki zapisuje jak złe zrobiłem że nie dodałem wyników berserka to soory ... jak Mega będzie i z nim to obgadam ocb to wszystko sie wyjaśni
niemozliwe ze to tak jest ;] bo sam mi mega mowil przy wymianie zebysmy taifa wymienili bo inactive. ;]
PDL gadaj z Mega też o tym ja tylko wyniki zapisuje mi sie wydaje że powinno być finito już ... zapisać wynik taki jaki ma być i tyle ...nawet jak przegracie to to jest tylko sparing
No to jak? Jest 88:87 dla SoR, Kaazu rozegrał z Taifunem i wygrał 5:2, a *ET ma dla siebie 3 w/o, bo Lebron vs Pdl 7:0 w/o, Kaazu vs Pdl i p0wned po 7:0, czyli 21, 66 + 21 = 87, a SoR ma 88, czyli wygraliśmy przewagą 1 pkt, to tyle.
wooo xD wygrana dla SoR w tym darmowe 21 pkt dla ET i i tak win ;D
Najs
Najs
Gri-Gri- Liczba postów : 62
Registration date : 15/02/2008
Dobra, Podly chciał zagrać z Lebronem, ale cw już się skończyła, nie będę nieuczciwy i mają te 3 w/o dla nich, ale i ta wygraliśmy ^^
GGs, thx for CW ; )
GGs, thx for CW ; )
close
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Strona 3 z 3
Pozwolenia na tym forum: