SOR 3 miejsce w 2 vs 2
+2
2Fast4U
Dark
6 posters
Strona 1 z 1
SOR 3 miejsce w 2 vs 2
elo wraz ze Srpite zajęliśmy 3 miejsce w CUPIE 2 vs 2 co pozwala na zdobycie nam 6 punktów do ligi klanów ;]
szczegóły :http://www.2vs2.lua.pl/index.php?sid=1c5d157a05700252f11249979ab3fd4f
szczegóły :http://www.2vs2.lua.pl/index.php?sid=1c5d157a05700252f11249979ab3fd4f
Dark- Liczba postów : 342
Registration date : 15/03/2008
Re: SOR 3 miejsce w 2 vs 2
kurwa ale mi zdobycie, przez w/o ja Darka pokonalem a reszta walk nierozegrana, czekalem na Sprite wczoraj do 22:40 i co? nie przyszedl, w/o, Van nie z jego winy nie mogl zagrac, wniosek w/o dla ciebie(i sprite?)
jak to dla was zwyciestwo to ostro, moze i zdobyliscie 6pkt ale wazniejszy jest honor, a takie zwyciestwo nie sadze zeby dowartosciowalo honor, tyle z mojej strony.
jak to dla was zwyciestwo to ostro, moze i zdobyliscie 6pkt ale wazniejszy jest honor, a takie zwyciestwo nie sadze zeby dowartosciowalo honor, tyle z mojej strony.
2Fast4U- Fan kisielu
- Liczba postów : 19
Registration date : 15/04/2008
Fast radze poczytaj zasady 2VS2 CUPA myśle ze Sprite oddal ci w/o z powodu niesprawnej klawiatury ... a że Vana nie było nie powiem przyznaje skorzystaliśmy na tym jak masz jakiś zal pisz do mnie na gg
To jest śmieszne. Już nigdy więcej nie zagram na 2vs2. Ten turniej już od dawna mnie raził swoją organizacją.
Miło mi, i znów mam podstawy aby powiedzieć ze masz do wszystkich pretensje tylko nie do siebie. Ogarni się Van a później zapisuj się na cupy
Bo to co robisz jest ŚMIESZNE. Weź jeszcze wejdź na forum BF i zrób tam temat : "Życie mnie ukarało bo oni nie poczekali za mną bym mógł rozegrać."
Co do organizacji jeśłi tak Ci źle, to wprowadź na tą arenę swój turniej i niech zaszokuje wszystkich idealną organizacją, ale wg mnie 2vs2 jeśli chodzi o organizacje nie jest spalone i wiem to i mówię nie tylko że jestem tam organizatorem ale słyszałem wiele dobrych głosów na temat 2vs2.
Teraz między nami, myślisz ze jakby każdy turniej czekał na graczy to by nam wystarczyło wakacji na tą edycję 2vs2 i BMT ? Bo wg mnie nie !
pozdro
Bo to co robisz jest ŚMIESZNE. Weź jeszcze wejdź na forum BF i zrób tam temat : "Życie mnie ukarało bo oni nie poczekali za mną bym mógł rozegrać."
Co do organizacji jeśłi tak Ci źle, to wprowadź na tą arenę swój turniej i niech zaszokuje wszystkich idealną organizacją, ale wg mnie 2vs2 jeśli chodzi o organizacje nie jest spalone i wiem to i mówię nie tylko że jestem tam organizatorem ale słyszałem wiele dobrych głosów na temat 2vs2.
Teraz między nami, myślisz ze jakby każdy turniej czekał na graczy to by nam wystarczyło wakacji na tą edycję 2vs2 i BMT ? Bo wg mnie nie !
pozdro
Kozi- Liczba postów : 229
Registration date : 16/02/2008
Wiesz dobrze, że zapisując się, nie miałem pojęcia o tym, że wyjadę gdziekolwiek podczas trwania rozgrywek. Wiesz także, że byłem pewien, że już wszystkie pojedynki w 2vs2 za mną i nasz RSowy skład nie będzie grał więcej meczy (gratulacje za kilkukrotne zmienianie formy turnieju w trakcie jego trwania).
Ale zakończmy już ten temat raz na zawsze - odpisuję teraz tylko dlatego, że nie miałem tej możliwości wcześniej (dzięki za bana, chłopcy) - topic jest w końcu poświęcony czemu innemu. Gratuluję więc dwuosobowej ekipie z Souls of Redemption odniesionego sukcesu, na który z pewnością sobie zasłużyli.
Ale zakończmy już ten temat raz na zawsze - odpisuję teraz tylko dlatego, że nie miałem tej możliwości wcześniej (dzięki za bana, chłopcy) - topic jest w końcu poświęcony czemu innemu. Gratuluję więc dwuosobowej ekipie z Souls of Redemption odniesionego sukcesu, na który z pewnością sobie zasłużyli.
Van nie bądź ironiczny .... zamykam
miało być ostatnie ale mega walnoł stripa co sie odwróciło i nie dostał sie do pol timu
Johny- Liczba postów : 48
Registration date : 09/06/2008
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: