This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Test Sprawności
5 posters
Strona 1 z 1
Test Sprawności
a wiec będę testował wasza technikę gry defensywę oraz wykorzystywanie sytuacji po przez 7 walk granych w trybie 4fun dla mnie a dla was na serio muszę zobaczyć na co was stać ponieważ będę montował ekipę na wprawdzie warze mecze wiec postarajcie sie w tym wszystkim pomorze mi Kaazu którego wyznaczam na 2 testera ten oto Player ma pewno mnie miejsce na OPCL ... wiec po walce ze mna zageacie jeszcze 5 walk z Kazem oczywśie nie stresujcie sie przy walkach z nami bo mma juz pewna koncepce na sqad głowny
zobaczymy czy moje przypuszczenia sie spełnia pisać na gg jak coś od nowego tygodnia pozdro Dark
zobaczymy czy moje przypuszczenia sie spełnia pisać na gg jak coś od nowego tygodnia pozdro Dark
Dark- Liczba postów : 342
Registration date : 15/03/2008
Re: Test Sprawności
Dobra idea, lecz mogłeś to napisać w temacie 'przygotowania do OPCL' , ale cóż ; )
Megatron- Liczba postów : 312
Testowałem Siehola zdał elegancko raczej pewne miejsce na OPCL
Mam jeszcze małe pytanko, to ty teraz możesz grać tylko z osobami, które mają zew ip? (Odpisz po przez edit posta, żeby nie robić jakiegoś tam spmu niepotrzebnego)
tak gram z osobami co maja IP zew --- Hamaczi mi już działa wiec lux
a wiec tak moje testy zdali :
-Siehol + zdał
-Megatron + zdał
Mam jeszcze małe pytanko, to ty teraz możesz grać tylko z osobami, które mają zew ip? (Odpisz po przez edit posta, żeby nie robić jakiegoś tam spmu niepotrzebnego)
tak gram z osobami co maja IP zew --- Hamaczi mi już działa wiec lux
a wiec tak moje testy zdali :
-Siehol + zdał
-Megatron + zdał
Dark- Liczba postów : 342
Jak dla mnie dobra idea ale bez takich testów powinieneś grać z nimi teraz wyglada na to ze nie grasz z nimi normalnie tylko jak jakieś turnieje lub testy itp
Kozi- Liczba postów : 229
Registration date : 16/02/2008
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: