Navbar
+3
Megatron
QBIE
XPT
7 posters
LF2 Julian's Gate :: Global :: Kontakt
Strona 1 z 1
Który navbar lepszy?
Navbar
Mam pytanie - który navbar lepszy (poziome menu).
To takie małe, które teraz jest (wiecej się potem zmieści na tym różnych rzeczy ).
Czy to stare, które ledwo sie mieści przy rozdzielczości 1024x768 ?
https://expit.forumpolish.com/Regulamin-h2.htm (już nic się nie zmieści).
Dziękuję za uwagę
Ankieta trwa 5 dni, chyba, ze któraś z opcji będzie miała miażdżącą przewagę (typu 50-1 po 1szym dniu )
To takie małe, które teraz jest (wiecej się potem zmieści na tym różnych rzeczy ).
Czy to stare, które ledwo sie mieści przy rozdzielczości 1024x768 ?
https://expit.forumpolish.com/Regulamin-h2.htm (już nic się nie zmieści).
Dziękuję za uwagę
Ankieta trwa 5 dni, chyba, ze któraś z opcji będzie miała miażdżącą przewagę (typu 50-1 po 1szym dniu )
Ostatnio zmieniony przez XPT dnia Sob Cze 21, 2008 8:52 pm, w całości zmieniany 4 razy
Re: Navbar
Jak dla mnie to stary bar był 100 razy lepszy.
Na razie niech będzie duży, a jak koniecznie będzie trzeba coś tam dodać to się go pomniejszy. Na razie, na dużym jest OK
Na razie niech będzie duży, a jak koniecznie będzie trzeba coś tam dodać to się go pomniejszy. Na razie, na dużym jest OK
QBIE- Liczba postów : 79
Registration date : 15/03/2008
Dla mnie stary też był fajny, ale nowy jest tez dobry, a jak nie da się zmieścić w stary, to zostawić nowy.
Megatron- Liczba postów : 312
Jeśli chcesz dodać jeszcze 5 podstron, no to przyzwyczaimy się i do nowej formy. Ale wolę starą.
No właśnie prawdopodobnie będzie trochę dodane, bo będą 3 turnieje po BMT rozgrywane praktycznie w 1dnym czasie.
1wt
CUP life & death
<jakiś co nazwy jeszcze niema ale na 80% się odbędzie>
Znaczy się u mnie na monitorze nie ma problemu z dużym navbvarem, ale jak ktoś ma 17'' to więcej się nic nie zmieści.
1wt
CUP life & death
<jakiś co nazwy jeszcze niema ale na 80% się odbędzie>
Znaczy się u mnie na monitorze nie ma problemu z dużym navbvarem, ale jak ktoś ma 17'' to więcej się nic nie zmieści.
szczeże - nie mam nic do nowej wersjii
bardzo szczeże - wolałem starą ;]
Nie można by troche mniej to zmniejszyć? tzn troche powiększyć to co teraz, ;D ja mam 1280x1024 tzn ten sam co XPT, mi nie przeszkadza ;];]
Jeszcze 2vs2 - pamiętaj ;]
bardzo szczeże - wolałem starą ;]
Nie można by troche mniej to zmniejszyć? tzn troche powiększyć to co teraz, ;D ja mam 1280x1024 tzn ten sam co XPT, mi nie przeszkadza ;];]
Jeszcze 2vs2 - pamiętaj ;]
Jestem za troszkę pomniejszyć stary navbar, akurat nie wiem, czy mówię słusznie, bo nie wiem, czy wam się to zmieści, bo ja mam 1600x1200, więc nie wiem, czy się wliczam, żeby coś tutaj pomóc.
Imo zrób jakiś normalniejszy navbar, bo ten (i mały i duży) moim zdaniem jest mało czytelny
frecel- Liczba postów : 164
Registration date : 09/04/2008
@Mortor
Nie masz opcji w tym temacie "Cancel vote" ?
@Topic
A na pewno będzie wam przeszkadzało, jak będziecie musieli przesuwać ekran na boki co?
Nie masz opcji w tym temacie "Cancel vote" ?
@Topic
A na pewno będzie wam przeszkadzało, jak będziecie musieli przesuwać ekran na boki co?
Mega - mi na 100% żaden nie będzie przeszkadzał bo z navbara praktycznie nie korzystam - jedynie do prywatnych wiadomości i opcji szukaj (a nie często korzystam z tych opcji, zwykle wiem gdzie co mniej więcej było na forum a PW tak często nie dostaję ). Zwykle wpisuję na jaką (pod)stronę chcę się dostać i już
@ankieta - możecie cofać swoje głosy i zmieniać je dowolnie, bo jak dodałem 2nowe opcje ankiety to stwierdziłem, ze ktoś może woli inne niż te na które zagłosowali wcześniej. Służy do tego opcja "cancel vote" bezpośrednio pod ankietą ;]
@ankieta - możecie cofać swoje głosy i zmieniać je dowolnie, bo jak dodałem 2nowe opcje ankiety to stwierdziłem, ze ktoś może woli inne niż te na które zagłosowali wcześniej. Służy do tego opcja "cancel vote" bezpośrednio pod ankietą ;]
LF2 Julian's Gate :: Global :: Kontakt
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: