This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
4 sprawy godne uwagi.
3 posters
Strona 1 z 1
4 sprawy godne uwagi.
Ostatnio coś za dużo stoi, musimy się rozruszać, mam 4 sprawy:
1) Czy Dark ma już rozwiązany ten problem z hamachi, i czy będzie mógł grać ten turniej wewnętrzny?
2) Devil jest chodźby nieaktywny, bo nie odpisuje do mnie na gg, jeśli ktoś ma z nim kontakt to pisać do mnie na gygy!
3) Kiedy dokładnie Mortor wraca z tej wycieczki?
4) Ruszać dupy!!! Klanówka SoR vs +IH+ jeszcze nie zakończona, a tak dawno się zaczęła, już powinny być rozegrane wszystkie walki!
Specjalna motywacja dla Devila, który chyba jest nieobecny, a reszta, czyli Kaazu i Dray, grajcie tą CW z +IH+, poinformujcie Kaaza na gg o tej sprawie, bo nie zagląda tutaj na forum.
1) Czy Dark ma już rozwiązany ten problem z hamachi, i czy będzie mógł grać ten turniej wewnętrzny?
2) Devil jest chodźby nieaktywny, bo nie odpisuje do mnie na gg, jeśli ktoś ma z nim kontakt to pisać do mnie na gygy!
3) Kiedy dokładnie Mortor wraca z tej wycieczki?
4) Ruszać dupy!!! Klanówka SoR vs +IH+ jeszcze nie zakończona, a tak dawno się zaczęła, już powinny być rozegrane wszystkie walki!
Specjalna motywacja dla Devila, który chyba jest nieobecny, a reszta, czyli Kaazu i Dray, grajcie tą CW z +IH+, poinformujcie Kaaza na gg o tej sprawie, bo nie zagląda tutaj na forum.
Megatron- Liczba postów : 312
Registration date : 15/03/2008
Re: 4 sprawy godne uwagi.
Mega problem jeszcze nie jest rozwiązany ale bede nad tym pracował max do 2 dni powinno byc elegancko soory ale mam ostatnio mało czasu na wszystko
ale postaram sie jak mogę
Devilsowi pisałem na gg ale nie odpisuje Mega probuj jeszcze zagadaj do niego
ale postaram sie jak mogę
Devilsowi pisałem na gg ale nie odpisuje Mega probuj jeszcze zagadaj do niego
Dark- Liczba postów : 342
@Dark
Jakoś się poczeka, a co do Devila, to do mnie też nie odpisuje.
@Mortor
Dobrze, że już jesteś, ale to chyba na laptopie, ale nie w domu co? ; )
Dobra, nie wiem co myśleć, ale ja na razie dałbym Devila na inactive, a później by się zobaczyło, czy go wywalić.
Jakoś się poczeka, a co do Devila, to do mnie też nie odpisuje.
@Mortor
Dobrze, że już jesteś, ale to chyba na laptopie, ale nie w domu co? ; )
Dobra, nie wiem co myśleć, ale ja na razie dałbym Devila na inactive, a później by się zobaczyło, czy go wywalić.
Powiem tak - niby jestem już w domu nawetm ale mam straszne problemy z netem i nie dość że strasznie wolno chodzi, to jeszcze problemy potworne z kompem i on nie pozwala netowi poprawnie chodzić (głupio brzmi ;]) także projekt może się troche opóźnić , staram się robić co w mojej mocy żeby wybrnąć z tej jakże kłopotliwej sytuacjii, bo nic nie moge robić.
Mam już na załatwiony dysk, a teraz jest koniec roku to mam całkiem dużio czasu ;]
Mam już na załatwiony dysk, a teraz jest koniec roku to mam całkiem dużio czasu ;]
I dobrze, zamykam temat, a Devila na razie daję na inactive.
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: