Johny
5 posters
Strona 1 z 1
Johny
Właśnie doszedł do nas Johny, polecony przez Darka, bardzo szybko nam się uzupełniła luka w uczniach. Skorzystam z okazji i przerobię nieco tą tablicę SoR Tournament #3 i dam go z Mortorem ;]
Megatron- Liczba postów : 312
Registration date : 15/03/2008
Re: Johny
Dzięki Mega za Topic o mnie, a Dark za powitanie!
Johny- Liczba postów : 48
Registration date : 09/06/2008
Chciałem zobaczyć, czy będziesz się ciepał potem, gdy nie dam Cię na playera, ale zostawiłeś w spokoju, więc mianuję Cię na playera, jestes honorowym playerem, ponieważ pomagasz w życiu strony, a najbardziej się ucieszyłem, kiedy Noir mi powiedział, że ty prosiłeś go do klanu. Witamy jako playera!
Megatron- Liczba postów : 312
Eeee, cieszyłeś się, bo Johny ukazał swój talent menadżerski, próbując skaptować kolejnego Niemca do polskiego klanu? Lol! xD
Bardzo ciekaw jestem, co oznacza tytuł honorowego playera, ponieważ z tego, co słyszałem, Johny gra całkiem nieźle, nie odstępując zbytnio poziomem od innych graczy Soulsów.
Bardzo ciekaw jestem, co oznacza tytuł honorowego playera, ponieważ z tego, co słyszałem, Johny gra całkiem nieźle, nie odstępując zbytnio poziomem od innych graczy Soulsów.
Van Johnego trzeba było trenic od zera tak jak np Sprite ma talet i chęci do pomocy w SOR i jest mu to wynagrodzone będzie mila szanse jeszcze sie wykazać
napomnę o tym że kiedyś było ciężej wybić sie w tak krótkim czasie już np na playera nawet ... wiem to po sobie
napomnę o tym że kiedyś było ciężej wybić sie w tak krótkim czasie już np na playera nawet ... wiem to po sobie
Dark- Liczba postów : 342
Weź nie spamuj bo osty polecą botku, chcesz być fajny, czy co? Dał Ci ktoś pozwolenie na SPAM?!
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: