LF2 M.E.G.A.
4 posters
LF2 Julian's Gate :: LF2 :: MOD'y
Strona 1 z 1
Re: LF2 M.E.G.A.
badam to mistrzu mój potem napisze ci wrażenia ;]
Dark- Liczba postów : 342
Registration date : 15/03/2008
Mega zajebiste na boskie porostu miało sie gra nie zamula gra dobry klimat ma i fachowo wogule ... zadbałeś o grafikę morza powiedzieć ze ta wersja to lf2 normalny 1,9c tylko z milszą oprawa graficzną
9/10 ;]
9/10 ;]
Dark- Liczba postów : 342
Nudziło mi się to bardziej obczaiłem tą wersję i powiem, że troche się narobiłeś, jednak efekt zmiany menu dużo nie robi, musiałbyś jeszcze popracować nad postaciami ;]. Tak czy siak ten bar (pasek) z życiem fajnie wygląda.
haHahahahahha xD Gdzie Ty tam morze widzisz?
Dark napisał:zadbałeś o grafikę morza
haHahahahahha xD Gdzie Ty tam morze widzisz?
Gad napisał:To co Van xd. Nic ciekawego.
Oo? Jak to? Ty mówisz tak jak Van niby, a Van pokazuje, że aż mu oczy wychodzą? xDVan napisał:LF2 M.E.G.A.
Nie no, Dark mnie rozwalił z tym morzem XDDD
@Gad
A postaci specjalnie nie zmieniałem, bo chciałem, żeby było oryginalnie, wtedy nawet odpowiada OPC i na chama, można na tym grać na CW, turniejach, OPCL etc.
A propo tego, że powiedzialeś, że się narobiłem, tak, narobiłem się, zacząłem 19 maja, a skończyłem 4 czerwca, a siedziałem nad tym codziennie po 4godziny, albo i dłużej...
BTW: Gad, powiedz, do czgo służy ten ostatni bar? Bo się nie spotkałem z nim w grze.
Megatron- Liczba postów : 312
Megatron napisał:Jak już to Van powiedział, "szybciej się jej pozbyłem, niż ściągnąłem.", ale spox, to moja pierwsza editka graficzna lfa..
Hmmm... Mega, chodziło mi o ten post, gdy mówiłem "Jak już Van powiedział(...)"... :\
Nie wiem o jaki bar Ci chodzi.
Gad, on jak jest oryginalny, to jest różowy, otwórz sobie w reshhacku bars i tam masz ostatni bar.
Megatron- Liczba postów : 312
LF2 Julian's Gate :: LF2 :: MOD'y
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: