Salut!!! \m/ ^_^ \m/
+7
Gri-Gri
Van
Dark
Gad
Wandi
XPT
BerserK
11 posters
LF2 Julian's Gate :: Global :: Cześć ;]
Strona 1 z 2
Strona 1 z 2 • 1, 2
Re: Salut!!! \m/ ^_^ \m/
Jak ja Cię dawno nie widziałem ! witam bardzo serdecznie i mam nadzieję, że już wkrótce wrócisz w pełni aktywny na polskiej scenie LF2. Czekamy ^^
Wandi w ramach ścisłości to my się nigdy nie "widzieliśmy" ;P ale Ciebie też miło "czytać" ;P a do lf2 wrócę zapewne jak uporam się z pewnym "drobnym" problemem ;]
BerserK- Liczba postów : 37
Registration date : 27/02/2008
he he KnifeR nie tak formalnie ;P aż taki stary to ja znowu nie jestem ;P
BerserK napisał:Wandi w ramach ścisłości to my się nigdy nie "widzieliśmy" ;P ale Ciebie też miło "czytać" ;P a do lf2 wrócę zapewne jak uporam się z pewnym "drobnym" problemem ;]
A ja Cie widziałem ! Ty mnie też ;P
Może nie w realu ale sie widzieliśmy
BTW. Jak to ? właśnie jesteś AŻ TAKI stary ;]
Kubuś nie przeginaj porównując się z Tobą to nie jest spora różnica wiekowa więc Ty też jesteś stary ;p
BerserK napisał:Wandi w ramach ścisłości to my się nigdy nie "widzieliśmy" ;P ale Ciebie też miło "czytać" ;P a do lf2 wrócę zapewne jak uporam się z pewnym "drobnym" problemem ;]
Ja Cię widziałem i to nie raz ;D on-line Cię widziałem i nawet off-line więc się nie kłóć ;f
łooo witamy mistrza pokłony od SOR ;]
Dark- Liczba postów : 342
Registration date : 15/03/2008
BerserK napisał:he he KnifeR nie tak formalnie ;P aż taki stary to ja znowu nie jestem ;P
Ale zasługujesz na taki szacunek, gdyż jesteś bardzo sławną i podziwianą osobą w świecie lf2. Pamiętam jeszcze, jak organizowałeś turniej na battle-mode... ;]
Może i jestem stary, ale moja starość jest niczym przy Twojej starości. Jestem pewny moich wniosków ponieważ, moje długoletnie doświadczenie życiowe mi na takie wywodu pozwala ;]
BTW. Wandi - ale tak jak Ty go widziałeś to sie nie liczy bo to każdy tak może
BTW. Wandi - ale tak jak Ty go widziałeś to sie nie liczy bo to każdy tak może
Dlatego Bers jest taki sławny, bo PRAWIE każdy go widział
Dość tych pierdół, skręcaj porządnego kompa (;D) i wracaj ;p
Dość tych pierdół, skręcaj porządnego kompa (;D) i wracaj ;p
Ja nigdy go nie widziałem, ale co nieco o nim słyszałem/czytałem... I głównie wiele dobrego ;]
Szacunek, panie BerserK. Krążą o panu legendy.
Mnie nie ma pan prawa kojarzyć ;]
Szacunek, panie BerserK. Krążą o panu legendy.
Mnie nie ma pan prawa kojarzyć ;]
he he legendy mają to do siebie że często bywają przesadzone ;P
poza tym nie jestem już taki "dobry" jak kiedyś i pewnie połowa z Was bez większych problemów potłukła by mojego kochanego Deep'a ;P
Wandi z takim prawdziwym powrotem "na stałe" niestety może być ciężko nie mam już tyle wolnego czasu (większość życia w robocie etc) ale trochę mi się stęskniło więc powolutku powolutku może się na powrót wkręcę
poza tym nie jestem już taki "dobry" jak kiedyś i pewnie połowa z Was bez większych problemów potłukła by mojego kochanego Deep'a ;P
Wandi z takim prawdziwym powrotem "na stałe" niestety może być ciężko nie mam już tyle wolnego czasu (większość życia w robocie etc) ale trochę mi się stęskniło więc powolutku powolutku może się na powrót wkręcę
Oby, w końcu na to liczymy ;P
Wiadomo, że kazdy ma swoje obowiązki, a Ty już pracujesz. W LF2 większość się jeszcze "uczy" (ciężko to nauką nazywać ;P). Ale jestem pewny, że jak będziesz wpadał nawet gościnnie, to zawsze będziesz mile widziany
Wiadomo, że kazdy ma swoje obowiązki, a Ty już pracujesz. W LF2 większość się jeszcze "uczy" (ciężko to nauką nazywać ;P). Ale jestem pewny, że jak będziesz wpadał nawet gościnnie, to zawsze będziesz mile widziany
BerserK napisał:Wandi z takim prawdziwym powrotem "na stałe" niestety może być ciężko nie mam już tyle wolnego czasu (większość życia w robocie etc) ale trochę mi się stęskniło więc powolutku powolutku może się na powrót wkręcę
A tam pierdolisz - wracasz za 5 dni od dzisiaj albo Ci się oberwie ]:->
Pamiętam, że wiem gdzie mieszkasz, zrobię Ci wlot na chatę to zobaczysz (no moze dokładnego adresu nie mam, ale mogę Cię śledzić po drodze z pracy do domu bo gdzie pracujesz to akurat dobrze wiem )
XPT nie będę z Tobą konwersował ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym, który koliduje z moimi imperatywami a w ogóle to nie rozumiesz idei koncepcji założeń ;P
Gri-Gri cześć
Gri-Gri cześć
XPT ja tam wpadnę do Gniezna do Ciebie i pojedziemy razem, chce poznać Dziadka Berserka
Btw. Elo Berserk wracaj na BMT i nie marudź
Btw. Elo Berserk wracaj na BMT i nie marudź
Kozi- Liczba postów : 229
Registration date : 16/02/2008
"dziadka"?? no pięknie doróbcie mi jeszcze milion zmarszczek i posadźcie na wózku kurcze myślałem że jak się ogolę to wyglądam na te -naście lat a tutaj psikus
Kozi nie wywołuj wilka z lasu bo jeszcze posłucham i skopie wam tyłki w "moim" turnieju
Kozi nie wywołuj wilka z lasu bo jeszcze posłucham i skopie wam tyłki w "moim" turnieju
Berserk a z przyjemnością bym zagrał z Tobą w tym cupie
wracaj szybko do gry i rozkręć *ET
wracaj szybko do gry i rozkręć *ET
Kozi- Liczba postów : 229
Registration date : 16/02/2008
No witam, witam.
Miałem nadzieje, ze jeszcze z Tobą kiedyś zagram i przypuszczam, ze to nastąpi ;]
Miałem nadzieje, ze jeszcze z Tobą kiedyś zagram i przypuszczam, ze to nastąpi ;]
Deiv- Liczba postów : 6
Registration date : 19/05/2008
a ja korzystając z okazji, że wszyscy tu piszą byle co wyzywam cięna (hiper?)MEGAWALKĘ 1k walk mapa lee on road - połowa pojedynków freeze vs deep ;P a reszte sie zobaczy
Wiem, że przyjmujesz wiec nie odpisuj
Wiem, że przyjmujesz wiec nie odpisuj
a żeby zrobić Ci na złość odpiszę ooooo!!!
ehhh Kubuś ile razy mam Ci pisać że to jest: "ultrahipermegawalka 1K"
no i oczywiście przyjmuję bo pojedynek już się zaczął
Deiv pewnie nastąpi po mojej ultrahipermegawalce 1K z XPT
Kozi z tego co widziałem w *ET praktycznie cały skład wymieniony i większości w ogóle nie znam ;]
ehhh Kubuś ile razy mam Ci pisać że to jest: "ultrahipermegawalka 1K"
no i oczywiście przyjmuję bo pojedynek już się zaczął
Deiv pewnie nastąpi po mojej ultrahipermegawalce 1K z XPT
Kozi z tego co widziałem w *ET praktycznie cały skład wymieniony i większości w ogóle nie znam ;]
Strona 1 z 2 • 1, 2
LF2 Julian's Gate :: Global :: Cześć ;]
Strona 1 z 2
Pozwolenia na tym forum: