CUP (Śmierć i Życie)
+2
Megatron
Dark
6 posters
Strona 1 z 1
CUP (Śmierć i Życie)
WITAM
po lidze che zorganizować CUP tak zwany ( śmierć i życie )
proste zasady 2 rozgrzewki obowiązkowe oraz tylko 3 walki ;]
zasady taki jak zwykle OPC ;]
turniej organizuje ja czyli Dark,Sharp oraz XPT
jak narzazie nic więcej nie mówię o tym cupie ... z czasem dowiecie sie więcej jeśli ktoś by chciał jeszcze pomoc przy organizacji pisać na moje GG lub priva na forum tyle
BTW :
zasady mogą ulec zmianie cały CUP będzie organizowany na forum JG
po lidze che zorganizować CUP tak zwany ( śmierć i życie )
proste zasady 2 rozgrzewki obowiązkowe oraz tylko 3 walki ;]
zasady taki jak zwykle OPC ;]
turniej organizuje ja czyli Dark,Sharp oraz XPT
jak narzazie nic więcej nie mówię o tym cupie ... z czasem dowiecie sie więcej jeśli ktoś by chciał jeszcze pomoc przy organizacji pisać na moje GG lub priva na forum tyle
BTW :
zasady mogą ulec zmianie cały CUP będzie organizowany na forum JG
Dark- Liczba postów : 342
Registration date : 15/03/2008
Re: CUP (Śmierć i Życie)
Wiecie co... Jakoś mnie korci, żeby rozruszać ten klan, proponuję, że zrobię (albo Mortor) specjalną tablicę (tak jak to robiłem przy każdych wewnętrznych turniejach) zapisy będą ważne od razu, ale rozgrywać się będą po tym turnieju BMT, ja też będę brał udział w nim, chociaż wątpię, żebym po tak długim czasie doszedł gdzieś dalej
Co wy na to?
BTW: Wszyscy myślą, że jak ja wróciłem, to wszystko się zmien i będzie się wiele dziać w klanie... i się nie mylą xD Zaczynam od turniejku wew.
Zrobię temat do starych turniejów, bo mam nadal na dysku te tablice
EDIT: Zauważyłem, że nazwa tematu jest bez sensu, lepiej dać kolejną część turnieju, który miał miejsce już 2 razy, więc dam nazwę jako 3.
Co wy na to?
BTW: Wszyscy myślą, że jak ja wróciłem, to wszystko się zmien i będzie się wiele dziać w klanie... i się nie mylą xD Zaczynam od turniejku wew.
Zrobię temat do starych turniejów, bo mam nadal na dysku te tablice
EDIT: Zauważyłem, że nazwa tematu jest bez sensu, lepiej dać kolejną część turnieju, który miał miejsce już 2 razy, więc dam nazwę jako 3.
Megatron- Liczba postów : 312
Mega, pomysł Darka to nie jest turniej wewnętrzny! To normalny legalny turniej otwarty dla wszystkich, tak jak BMT, Turniej BoTa, 2vs2, OPC i tak dalej...
O jej, w takim razie zmieniam na starą nazwę temat i nie wiem, czy opłaca się kasować nasze posty... A ja sam zorganizuję wew cup ;]
Megatron- Liczba postów : 312
Mega ja robie cup z sharp z BF i XPT z LUD wszystkiego sie jeszcze dowiesz CUP odbędzie sie po lidze lf2
Dark- Liczba postów : 342
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: