LF2 Julian's Gate
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Ekipa SOR

+8
Gad
Gri-Gri
Kozi
QBIE
Mortor
Van
Dawids
Dark
12 posters

Strona 3 z 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Ekipa SOR - Page 3 Empty Re: Ekipa SOR

Pisanie by Mortor Nie Cze 01, 2008 11:44 pm

E tam Gad przesadzasz, mogą wziąść mnie na CLa nawet, ale ciebie do składu - nigdy! ;];];]

Siehol w SoR - rzeczywiście malo pasuje, ale napisał do mnie że wraca do LF2 to się zapytałem czy by chciał do SoRu, a co ;]
Mortor
Mortor
JG' Admin
JG' Admin

Liczba postów : 83
Registration date : 13/02/2008

http://www.bestfighters.fora.pl

Powrót do góry Go down

Pisanie by Dawids Pon Cze 02, 2008 2:30 pm

dobra nic juz nie gadam ale jestem pewny na 100% ze by nie przeszli gdybys ich nie namawial a to jest skandaliczne zachowanie i to CL klanu tak postepuje .

Ja z lf'a odchodze bo nie mam zamiaru patrzec jak taki Dark psuje moja calo prace BD ma rok a DT by teraz mialo rok i 2 miesiace czyli przez tyle czasu sam sie zajmowalem wszsytkim i mialo byc tak dalej ale co poradze jak jakis gracz ktory nic sie nie przyklada i nic sam nie zdziala zabiera mi graczy z ktorymi wspolpracuje juz rok z przerwami... ja zaczynalem od googli szukalem for i gg do jakichs noobow aby zasilili moj nowy klan wywiodlo sie z niego duzo dobrych graczy (pzdr Ribb) naprawde cenieni gracze przewijali sie przez BD (pzdr ChAzYcHaZ) i inni a tu sobie gracz ktory idzie na latwizne pisze do graczy wszystkich czy ''chcesz do SOR'' i odrazu wszyscy leca czy to mozliwe?? Kozi nie wiesz o co mi chodzi bo do twoich graczy nie pisal a moich zwerbowal wszystkich wiec sie nie odzywac jak sie nie czujecie tak jak ja...

DARK JESTES PODLY ZABRALES , ZMARNOWALES PRACE W KTORA WLOZYLEM ROK MOJEGO ZYCIA. TO TAK JAK W PLEMIONACH JA CZYSZCZE WIOSKE I OGNIZAM POPARCIE A TY WCHODZISZ W GOTOWA!!!!!!!!! JESTES BEZ SERCA ZNISZCZYC KOGOS PRACE MAM NADZIEJE ZE KIEDYS BEDZIESZ SIE CZUL TAK JAK JA TERAZ!!!!!!!!!

Dawids

Liczba postów : 46
Registration date : 18/03/2008

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gad Pon Cze 02, 2008 3:59 pm

Dark napisał:witam czytam wasze posty i powiem tylko tyle Davids i Van odczuwam uczucie czystej zazdrości

O kur**.... a żeś dał ripostę... Chyba źle odczuwasz.
Gad
Gad

Liczba postów : 365
Registration date : 21/03/2008

http://www.lf2ite.keep.pl

Powrót do góry Go down

Pisanie by Dark Pon Cze 02, 2008 4:11 pm

ja powiem ci tylko tyle Davidzie nie miej pretensji do mojej osoby bo robisz ze mnie jakiegoś potwora ..... Dlaczego nie prowadziłeś BD stronka zaniedbana grać ci sie ze mną nawet sparów nie chciało ale nie w tym rzecz jak mówiłem wcześniej byleś źle zorganizowany nie przydkładaleś sie do Klanu ale to nie moja sprawa

jeszcze tylko to powiem tak jestem bez serca jeśli cię to zadowoli i miałem satysfakcje gromiąc DD 20 - 0 żebyś wiedział ale nigdy nie szlem na łatwiznę porostu ludzie morze mnie nie lubią ale szanują za to że jestem w
SOR

chcesz pogadać napisz do mnie na gg ... zapewniam cię że rozmowa bedzie elegancka
Dark
Dark

Liczba postów : 342
Registration date : 15/03/2008

Powrót do góry Go down

Pisanie by Mortor Pon Cze 02, 2008 4:34 pm

DARK JESTES PODLY ZABRALES , ZMARNOWALES PRACE W KTORA WLOZYLEM ROK MOJEGO ZYCIA. TO TAK JAK W PLEMIONACH JA CZYSZCZE WIOSKE I OGNIZAM POPARCIE A TY WCHODZISZ W GOTOWA!!!!!!!!! JESTES BEZ SERCA ZNISZCZYC KOGOS PRACE MAM NADZIEJE ZE KIEDYS BEDZIESZ SIE CZUL TAK JAK JA TERAZ!!!!!!!!!

BUHAHAHAHAH hahahaha hahahaha hahaha ale się kurwa uśmiałem LOOOL ;]

Do playerów każdy ma prawo napisać, i nie wierze że ty ta nie pisałeś żeby mieć lepszych graczy ;] Do IH też pisałem i wiesz dlaczego ci inie idą? bo im widocznie jest dobrze w swoim klanie i nie mają zamiar zrobić mu na złość i odejść ;] przkyro mi twoja sprawa ;]

HAHAHAHAHA... HAHA D\;D:D:D
Mortor
Mortor
JG' Admin
JG' Admin

Liczba postów : 83
Registration date : 13/02/2008

http://www.bestfighters.fora.pl

Powrót do góry Go down

Pisanie by QBIE Pon Cze 02, 2008 4:51 pm

Dobra ludzie, IMO to wszystko to totalny OT!
Kurde, weźcie sobie zróbcie konferencję na gg i wszystko załatwcie...
XPT pewnie nie może już wytrzymać takiego zaśmiecania...
Następny 'kłutniowy' post - ost. (nie wiem czy moge dawać osty, ale sprawdzę, bo może mogę ];->)

Coś na temat.
Z uwagi na to, że mamy sporo ludzi w klanie (co jest w niektórych przypadkach zabójcze) proszę wszystkich Soulsów, o potwierdzenie dalszej działalności w LF'ie. Nie mamy do końca pewności, czy każdy jeszcze gra.
Zgłaszać się do mnie ;p - 10585173
Ale nic nie stoi na przeszkodzie, aby zgłaszać się również do Darka i Mortora.

Zgłaszać nie muszą się:

-Megatron (oczywiste, mam z nim non-stop kontakt)
-Dark (j/w)
-Mortor (j/w)
-Devil (jest u nas nowy, więc raczej "active")
-Dray (j/w)
-Siehol (j/w)

Resztę proszę o niezwłoczne poinformowanie 'opiekunów' o bycie w klanie.
Jeśli ktoś się nie zgłosi przez dłuższy czas będziemy wydalać.
QBIE
QBIE

Liczba postów : 79

Powrót do góry Go down

Pisanie by Dawids Pon Cze 02, 2008 8:37 pm

tak Mortor dla takich pojebanych ludzi jak ty to jest smieszne ale dla normalnych nie!!! wiec zamknij ryj i sie nie odzywaj bo jak bys nie byl w SOR to bys inaczej gadal

Dawids

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gad Pon Cze 02, 2008 8:49 pm

Tak, Dawids, dla takich pojebanych ludzi jak ty to jest wkurzające, że Mortor się z Ciebie śmieje, ale normalnie ludzie by go po prostu olali!!! Więc zamknij ryj i się nie odzywaj, bo jak byś był w SoR, to byś inaczej gadał!

Dawids, uspokój się... Ja proponuję zaprowadzić tu porządek, spór rozstrzygnijcie na GG, nie komentujcie już swoich zachowań itp. PEACE!
Gad
Gad

Powrót do góry Go down

Pisanie by Dray Pon Cze 02, 2008 9:05 pm

Gad ma racje Dawids wez wyluzuj bo nikt playerow nie kradnie idą do innych klanów bo chcą
I prośba do Mortora lub XPT aby każdy kto napisze jeszcze 1 posta na ten temat dostał warna

Dray

Liczba postów : 21
Registration date : 01/06/2008

Powrót do góry Go down

Pisanie by Krencik Pon Cze 02, 2008 9:56 pm

Jak czytam wasze wypociny... zresztą nie przeczytałem wszystkich, bo tu same głupoty piszecie. Moje zdanie to jest sprawa SORu oraz Darka co się będzie działo z przyszłością tego klanu. Ktoś z zewnątrz nie powie przecież "Nie chcę tego gracza w klanie, więc ma w nim nie grać". To by była głupota. W tym przypadku SOR może samo decydować co będzie z nimi dalej.
Niektórych rzeczy można nie popierać, ale to jest tylko sprawa osobista i nie powinno się z tego robić jakiejś bezsensownej kłótni. To jest lekka przesada. Ja też nie popieram wszystkiego, ale się nie odzywam, bo to nie moja sprawa. Nie widzę żadnego powodu by się w coś wtrącać, choć muszę przyznać, że w SOR brakuje Megatrona. Jeszcze jest parę rzeczy, ale nie będę ich tu wymieniał, bo po co.
Więc ludzie wyluzujcie i skończcie, bo do niczego nie dochodzicie i tylko się kłócicie.

Krencik

Liczba postów : 71
Registration date : 14/02/2008

http://www.lf2-forest.prv.pl

Powrót do góry Go down

Pisanie by Van Wto Cze 03, 2008 8:46 am

No dobrze. A gdzie jest to mocne SoR, o którym tyle gadania? Nie widzę jakoś ToP3 na kolanach ;]
Dawids, masz moje pełne poparcie. Tylko nie rezygnuj, a zrób pieprzoną konkurencję, żeby cholernie zajść komuś za skórę ;> Ja bym tak zrobił na twoim miejscu... Wiem, że to denerwujące.
Pozdro, 13 typów w klanie. Ciekaw jestem, jak będą wyglądać CW. No i ciekaw jestem, ile ludzi zostanie za miesiąc ;]

No i o to właśnie chodzi Van. Lepiej mieć chwile dużo playerów i potem normalną ilość, niż mieć normalną ilość i zostać Sam (hehe wiecie ocb ;])

OD tego posta koniec OT na ten temat.

Dobre, dobre ;D Ale to nieprawda, bo ci prawdziwi trzymają się jednego klanu i nie będą puszczać z byle powodu, no i jeśli czują się w nim dobrze.

Ostatnio zmieniony przez Van dnia Sro Cze 04, 2008 5:54 pm, w całości zmieniany 1 raz
Van
Van

Liczba postów : 197
Registration date : 26/02/2008

http://www.rainguild.dbv.pl

Powrót do góry Go down

Pisanie by 2Fast4U Wto Cze 03, 2008 1:48 pm

powiem tyle, sklad SoR jest zalowy, nie tyle co zdolnosciami ale iloscia graczy.
z SoR robi sie burdel, nie klan(nie taki brzydki burdel, tylko "balagan")
lepiej Dark by zrobil tak, ze bylby jakis wyznacznik, aby dolaczyc do klanu trzba wykazac AMBICJE!
RS nikogo pochopnie nie przyjmuje...
ale wkoncu to "twoj" klan Dark, mozesz robic z nim co chcesz...
ahh ja tylko czekam az wroci Mega:) wtedy was wezmie w ryzy i nie bedzie samowolki tyle co teraz:))

2Fast4U
Fan kisielu

Liczba postów : 19
Registration date : 15/04/2008

Powrót do góry Go down

Pisanie by Dray Wto Cze 03, 2008 4:01 pm

@up HAHAHAHAHAHAHAHAHHA mówisz zdolnościami?chyba nie wiesz co kto potrafi ;]
@Van ty RS nazywasz "Dojo" a o ile wiem to był ośrodek treningu i medytacji

Ost

Dray

Liczba postów : 21
Registration date : 01/06/2008

Powrót do góry Go down

Pisanie by Dawids Wto Cze 03, 2008 4:20 pm

Dray bo ty najwiecej umiesz hahaha od czasu odejscia z BF nic nie grasz...

SOR prosze namawiajcie graczy jak zazdroscicie innym klanom ze maja silniejszy sklad co teraz bedziecie IH namawiac fajnie powodzenia wylane na was mam i tyle nie lubie ludzi bez honoru nie umiejacych sie pogodzic ze ktos jest lepszy i graja nie uczciwie pozdr

Ost.

Dawids

Powrót do góry Go down

Pisanie by Dark Wto Cze 03, 2008 7:10 pm

Davids powiem ci tak rekrutacja w SOR jest off nie przyjmujemy już ludzi
teraz to już szkucie razem z Vanem dziury w całym swój honor mam a ty Davidze chyba nie dlaczego obrażasz Mortora na gg i napieprzasz na SOR za moimi plecami napisz i na gg pogadamy o tym

BTW . Davids i Van załóżcie spółkę anty SOR ;] hehe ciekaw jestem czy jak bym
wywalił tych co niby ukradłem to by wam ulżyło i byście byli happy .... przecież playerzy maja swój rozum i nie powiem mu robie transfer i jest git

zadaje Pytanie chcesz do SOR .... TAK LUB NIE .... OBOJĘTNE CO POWIESZ USZANUJE TO
Dark
Dark

Powrót do góry Go down

Pisanie by Dawids Sro Cze 04, 2008 10:32 pm

teraz jest off wiesz czemu?? bo juz mi wszystkich zabrales... uz nie masz co niszczyc to zamykasz rekruacje
i nikogo nie obrazam na gg a ten raz to mnie wkurwil tekstem ze wyzywacie BD na CW o oficjalne 4 miejsce w polsce chyba was porabalo zabraliscie najlepszych graczy i macie czelnosc wyzywac klan w ktorym jest 2 graczy na CW o 4 miejsce dlaczego nie miales odwagi wyzwac nas jak byl w BD Devil Dray Krencik Jedik Redi Lestat pytam dlaczego bo najpierw musiales nas oslabic zeby odwazyc sie naz wyzwac

kurwa masz w loginie moim Dawids to na huj piszesz przez V !!! jak nie umiesz pisac mojego nicku to nie pisz do mnie wogole

Mortor jak to do ciebie tak brzydko napisalem to sory bo nie mam listy calej i myslalem ze to Dark pisal do ciebie bym tak nie pisal ale do Darka tak

Dawids

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gad Sro Cze 04, 2008 10:53 pm

PRZYMKNIJCIE KURWA MORDY!! PIERDOLICIE GŁUPOTY!!!!

@@DRAY - ROZUMIEM CO CHCESZ POWIEDZIEĆ, ALE BYŚ MÓGŁ USZANOWAĆ, CO NAPISAŁ KOLEGA NAD TOBĄ, A NIE WYŚMIEWASZ SIĘ I GO KRYTYKUJESZ!!!

@@DAWIDS - ZACZNIJ PISAĆ NORMALNIE, PIERDOLISZ GŁUPOTY CAŁY CZAS, W KÓŁKO POWTARZASZ TO SAMO I PROWOKUJESZ INNYCH DO REAGOWANIA NA TWÓJ SPAM!! JESTEŚ LIDEREM BD (może już nie) I, KURWA, NAWET NIE POTRAFISZ NAPISAĆ POSTA PO POLSKU!!!!

@@DARK - Trochę przesadziłeś...

XPT - możesz mi za to wstawić osta ode mnie za tego posta nie dostaniesz osta, bo nie widzę łamania regulaminu tym poście
A przeklinanie?
a klnij se ile kurwa chcesz ;]

@ EDIT ZAPISZCIE MNIE DO SKŁADU Very Happy

Ostatnio zmieniony przez XPT dnia Pon Cze 09, 2008 12:22 pm, w całości zmieniany 3 razy
Gad
Gad

Powrót do góry Go down

Pisanie by Dark Czw Cze 05, 2008 12:24 am

Dawids na CW to cię zapraszam od niepamiętnych czasów ale ty nie miałeś czas na to nigdy ... nie gadaj że sie boje bo ja nie czuje strachu przed nikim
jak bym wiedział że tak przeżywasz to bym nikogo nie przyjmował a grać CW chciałem starą ekipa SOR .... zagadaj na GG do mnie

Gad to co masz pod podpisem jest niesmaczne i to nie jest nawet śmieszne ... ogarnij sie moja rada

Zamykam temat chcecie mi cisnąć zapraszam na moje GG ... nie wytrzymuje waszej nienawiści do mnie i i do SOR ale co tu sie dziwić SOR zawsze był nielubiany i traktowany jako 5 koło u wozu ... trudno ja np jestem skazany na wygnanie i wszystko co robie jest złe
i złe i złe .... przywykłem

ostatni Raz mówię do Was ja jestem Dark prawie wszyscy mnie nienawidzą tak jak Megatona mojego brata którego nie ma razem ze mną probowaliśmy Stworzyć Mocne SOR od zawsze pomimo krytyki ponad 80 % społeczeństwa lf2 ..... nieważne ....
jak macie odwagę to nie kitrajcie sie tylko piszcie do mnie na gg powiedziecie mi w twarz co myślicie i tyle ...
Dark
Dark

Powrót do góry Go down

Pisanie by QBIE Czw Cze 05, 2008 1:12 pm

Po przeczytaniu tego posta zapewne połowa z was zmieni o mnie zdanie.

Osobiście jestem dumny z SoR i z Darka, który (IMO) świetnie sobie radzi, pod nieobecnością CL'a.
Mówię to, nie dlatego, że jestem z SoR, ale po prostu nie rozumiem o co się go czepiacie? Dawids mogę zrozumieć, chociaż trochę przesadza. Dark po prostu dba o klan i w miarę możliwości chce zapewnić mu dobrych graczy. Jeśli ktoś, kto był np. w BD przechodzi do nas, to chyba tylko dla własnego dobra! Player nie odchodzi z klanu, w których czuje się dobrze. Player zmienia klan, aby czuć się lepiej! Z własnej woli! (Chyba żaden normalny człowiek nie zmienił by klanu - tak o!)

@Gad - O co Ci chodzi? Nie wiem, chcesz na siebie zwrócić uwagę? Przesadzasz.

Zazdrość?
QBIE
QBIE

Liczba postów : 79

Powrót do góry Go down

Pisanie by Megatron Pon Cze 09, 2008 7:11 pm

temat pozostanie zamknięty przed spamami niektórych przyjaciół :>
Ja będę na bieżąco wpisywał nowe wydarzenia.
@Topic
Odszedł uczeń Sany, doszedł Uczeń Johny, Itachi awansował na rangę playera.
Megatron
Megatron

Liczba postów : 312

Powrót do góry Go down

Pisanie by Megatron Sob Cze 28, 2008 3:25 pm

Chciałbym ogłosić, że odszedł Kul_Pus i Itachi, a doszedł Readors.
I jeszcze, że zrobiłem nową oprawę graficzną składu.
Ekipa SOR - Page 3 2lvhgg0
Edit: Mała zmiana.
Ekipa SOR - Page 3 Rkpo49
Megatron
Megatron

Liczba postów : 312

Powrót do góry Go down

Pisanie by Dark Sob Lip 05, 2008 9:50 pm

Sprite jest w SOR
Dark