Ekipa SOR
+8
Gad
Gri-Gri
Kozi
QBIE
Mortor
Van
Dawids
Dark
12 posters
Strona 1 z 3
Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Ekipa SOR
CL - Megatron - Wychowanek SOR
vCL - Dark - Byłe Klany (KT,PP,BD)
Players:
Domi - Byłe Klany (AC)
Readors - Byłe Klany (DT, BD)
Kaazu (Tester) - Byłe klany (PP)
Devil (Inactive) - byłe klany (BD, IH, TMT, DT, DM)
Dray - byłe klany (BD, IH, DP, BF)
Siehol - byłe klany (PP, i jakieś starsze)
Uczniowie:
Johny - Nieznane
Manager:
QBIE - Prawa ręka klanu SOR
Mortor - organizator SOR
Honorowi Playerzy:
p0wend a.k.a KumC - Byle klany (IH, SOR) lub jakieś starsze - zawodnik (ET)
Van - Byle klany (PP, SOR) - zawodnik (RS)
Sprite - wychowanek SOR
Byli playerzy SOR:
Gaara - Byłe klany (DT, BD) - Były zawodnik (SOR)
RuNNeR a.k.a Mori - Byłe Klany (SOR) lub jakieś starsze - Zawodnik (IH)
Redi - Byłe klany (PP, MOD, DM, SOR) lub jakieś inne jeszcze - Zawodnik (BD)
Pekus - Byłe klany (PP.SOR + inne ) - Bez klanu
Itachi - byłe klany (CF, PP, FT, MOD, SoR)
ci wszyscy ludzie są lub byli w pewnym sensie SOROWCAMI mogę powiedzieć iż Klan na swoja historie mam nawet ludzi którzy wspierają SOR są jak rodzina
Ostatnio zmieniony przez Dark dnia Sro Maj 28, 2008 12:23 am, w całości zmieniany 7 razy
Dark- Liczba postów : 342
Registration date : 15/03/2008
Re: Ekipa SOR
mamy tu drobne bledy ale postaramy sie to naprawic ;p to zaczxynamy od gory:
Kul_pus byle klany (DT,BD)
Kaazu byle klany (DT,BD) - zaden wychowanek SOR to ja go znalazlem po tym jak pokonal Zubra w turnieju Forest (jego poprzedni nick - Pawlo007)
Itachi - zapytajcie go o klany bo zakladal wlasnych chyba z 5 - byle klany to napewno FT,MoD
Byili gracze:
Gaara zaden wychowanek SOR!!! jego pierwszy klan to DT potem BD to kumpel Sasuke (Naruto) i to on go sciagnal do mojego klanu ;p jak go wywalilem za nieaktywnosc to poszedl do SOR dopiero...
Runner - byle klany hmm niepamietam nazwy ale byl w klanie SlizGa potem w BD chwile i poszedl do IH wtedy do SOR i znowu do IH a teraz emerytura ;p
u Rediego nie bede wyliczal ;p
Kul_pus byle klany (DT,BD)
Kaazu byle klany (DT,BD) - zaden wychowanek SOR to ja go znalazlem po tym jak pokonal Zubra w turnieju Forest (jego poprzedni nick - Pawlo007)
Itachi - zapytajcie go o klany bo zakladal wlasnych chyba z 5 - byle klany to napewno FT,MoD
Byili gracze:
Gaara zaden wychowanek SOR!!! jego pierwszy klan to DT potem BD to kumpel Sasuke (Naruto) i to on go sciagnal do mojego klanu ;p jak go wywalilem za nieaktywnosc to poszedl do SOR dopiero...
Runner - byle klany hmm niepamietam nazwy ale byl w klanie SlizGa potem w BD chwile i poszedl do IH wtedy do SOR i znowu do IH a teraz emerytura ;p
u Rediego nie bede wyliczal ;p
Ostatnio zmieniony przez Dawids dnia Wto Maj 27, 2008 10:46 am, w całości zmieniany 1 raz
Dawids- Liczba postów : 46
Registration date : 18/03/2008
No no dobrze gadasz ;D Nie wspominając już o fakcie, że ja jestem liderem RS a nie zawodnikiem ;>
mozna powiedziec ze SOR zlozylo sie z bylych graczy BD xD
ok thx zrobię aktułalke
BTW o Kaazu było napisane elegancko
BTW o Kaazu było napisane elegancko
nie bo Kaazu tez byl w BD... ale pod nickiem Pawlo007
lol Devil w SOR opuscil mnie zostawil mnie zeby wspomagac juz silne SOR ;( ciekawe jak to jest byc taka szmata... bym napisal cos wiecej ale osta dostane...
lol Devil w SOR opuscil mnie zostawil mnie zeby wspomagac juz silne SOR ;( ciekawe jak to jest byc taka szmata... bym napisal cos wiecej ale osta dostane...
@up
Popieram... SoR - zły wybór. Brać takiego gościa, który już owalił sobie dwa klany... To się chyba nie skończy dobrze.
Popieram... SoR - zły wybór. Brać takiego gościa, który już owalił sobie dwa klany... To się chyba nie skończy dobrze.
Devils to moja decyzja proszę nie obrażać a jak ktoś coś ma to pisać na gg
Ano tak, Mortor... Czyli ja ;] dochodze do klanu SoR jako Manager. Bardzo chce pomóc klanowi, i mam nadzieje że na coś się przydam ;] będę organizował CW itp, no to co robi Manager ;]
Mam zamiar także niedługo zmienić Nick na Morte - wł. Smierć
Ciekawostka, nie wiem czy wiecie Mortor - wł. śmierciodawca ;]
pzdr.! ;] Armia SoR ;]
Mam zamiar także niedługo zmienić Nick na Morte - wł. Smierć
Ciekawostka, nie wiem czy wiecie Mortor - wł. śmierciodawca ;]
pzdr.! ;] Armia SoR ;]
Tylko jakoś tak dziwnie się składa, że SoR już ma jednego menadżera... Ciekawe po co drugi?
Oh, mam taką wielką nadzieję, że jak wróci Mega to was udupi...
Oh, mam taką wielką nadzieję, że jak wróci Mega to was udupi...
Van będzie drugi i to już moja sprawa ja sie w RS nie wpieprzam
o cholercia jaki bajzel sie robi ;p juz tesknie za Mega niech was pochamuje toche i rozwali mega lagami
spokojnie ja czuwam nad wszystkim mamy tyle playerow i to już nasza sprawa
Van - czemu RS nie ma vCLa?
To co robi klan i jego skład nie powinno cię nic obchodzić. To rola CLa i on decyduje o tym kto jest, a kto nie jest w składzie. My się nie wpieprzamy do RS, w dodatku ja mam zamiar coś robić -_-'
pzdr.!
To co robi klan i jego skład nie powinno cię nic obchodzić. To rola CLa i on decyduje o tym kto jest, a kto nie jest w składzie. My się nie wpieprzamy do RS, w dodatku ja mam zamiar coś robić -_-'
pzdr.!
QBIE staruszku juz jestes swojemu klanowi coraz mnie potrzebny nawet na twoja posade szukaja kogo innego...
Ta, no wiem...
Chyba na emeryturkę przejdę...
Ohydnie wyglądają te flagi PL w składzie.
No i przy Mortorze jest gwiazdka, dlaczego? O_o
Chyba na emeryturkę przejdę...
Ohydnie wyglądają te flagi PL w składzie.
No i przy Mortorze jest gwiazdka, dlaczego? O_o
QBIE- Liczba postów : 79
oile pamietam dobrze to ty zalozyles SOR i to ty masz tam najwieksze prawa jesli sie nie zgodzisz to oni nie maja prawa tam nic zrobic...
Mam tu nowe logo. Te co zrobił Mortor jest lepsze od tego co było, ale chyba gorsze od mojego...
Graficznie, może bardziej się wykazał Morti, ale chodziło mi o to, aby nasz klan miał symbol!
BF ma planetę.
BD ma smoka.
IH ma 'wisiorek' ^_^.
A my? napis? ;p
Tak więc moje logo przedstawia konkretnie oko i myślę, że się bardziej nadaje, od tego co jest x}
[Oczywiście doceniam pracę Mortora i ma u mnie dużego plusa! Jednak jestem przeciwny, aby autorem naszego loga klanowego był ktoś nienależący do nas. (Mortor, wiesz o co chodzi)].
Graficznie, może bardziej się wykazał Morti, ale chodziło mi o to, aby nasz klan miał symbol!
BF ma planetę.
BD ma smoka.
IH ma 'wisiorek' ^_^.
A my? napis? ;p
Tak więc moje logo przedstawia konkretnie oko i myślę, że się bardziej nadaje, od tego co jest x}
[Oczywiście doceniam pracę Mortora i ma u mnie dużego plusa! Jednak jestem przeciwny, aby autorem naszego loga klanowego był ktoś nienależący do nas. (Mortor, wiesz o co chodzi)].
Qbie to nie wisiorek lecz krzyż Ankh jkaby co oznaka nieśmiertelności
Co do klanu dobrze sie trzymacie i tak dalej z skłądem rozwijajcie się szukajcie nowych gwiazdek ;=]
Co do klanu dobrze sie trzymacie i tak dalej z skłądem rozwijajcie się szukajcie nowych gwiazdek ;=]
Kozi- Liczba postów : 229
Registration date : 16/02/2008
haha a zgadnij Kozi co mam na szyjii ;] mam srebrny mały krzyżyk ankh zawieszony na rzemyku ;] pzdr. nieśmiertelni ;]
Qbie - piękne logo, z tym jednym ale że chceliśmy żeby były barwy biało czarne ;] co do flag to Dark prosił żebym zrobił i zrobiłem, myśle że one nie przeszkadzają a biało czarny barwy do oznaka SoR ;] Jedik miał tylko zrobić tło, a potem się zajął całością ;]
pzdr.! ;]
Qbie - piękne logo, z tym jednym ale że chceliśmy żeby były barwy biało czarne ;] co do flag to Dark prosił żebym zrobił i zrobiłem, myśle że one nie przeszkadzają a biało czarny barwy do oznaka SoR ;] Jedik miał tylko zrobić tło, a potem się zajął całością ;]
pzdr.! ;]
No tak, ale IMO zajebiaszczo wygląda - all B&W i tylko krew czerwona xD
właśnie gdyby ta twarz była biała a nie fioletowa było by Git ;] wtedy krew by się piqnie odznaczała ;]
i jeszcze chciałem napisać że niedługo gruntowne chyba zmiany będą ;]
i jeszcze chciałem napisać że niedługo gruntowne chyba zmiany będą ;]
Boże kochany! Dawids - popieram cię. Megatron wraca prędzej niż myślicie, dzięki Bogu, mam nadzieję że ukróci samowolkę, bo to, co wy tutaj robicie jest po prostu poza wszelką krytyką...
Czemu RS nie ma vCLa, Morti? Z tego samego powodu, z którego nie ma CLa. Bo to nie jest typowy "klan". Chcecie to się mieszajcie w życie RS, ja wam bronię? Najwyżej banami po łbie potłukę ^_^
Czemu RS nie ma vCLa, Morti? Z tego samego powodu, z którego nie ma CLa. Bo to nie jest typowy "klan". Chcecie to się mieszajcie w życie RS, ja wam bronię? Najwyżej banami po łbie potłukę ^_^
hehe Van thx za poparcie az mi Megusia zaczyna brakowac teraz doceniam ze on waas trzymal w kupie a teraz sie rozlazicie (rozplywacie) jak zadka kupa xD joke ale fajne sie powiedzialo xD
Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Strona 1 z 3
Pozwolenia na tym forum: