Jest nas wielu :D
4 posters
Strona 1 z 1
Jest nas wielu :D
pięknego dnia dzisiejszego (czyt. 10 maja roku pańskiego 2008) klan LuD został powiększony z 2 do 3 graczy
osobą która pomyślnie przeszła proces rekrutacyjny jest Lee
niestety klan który założył nie cieszył się zbytnim zainteresowaniem (podobnie z resztą jak nasz klan ) więc po wcześniejszych rozmowach i grze rekrutacyjnej Lee został przyjęty w szeregi Legionu i wraz z nami będzie dążył do obalenia "Tytanów" LittleFighterowskiego półświatka
tak więc buuuuujcie się nadchodzimy hłe hłe hłe
osobą która pomyślnie przeszła proces rekrutacyjny jest Lee
niestety klan który założył nie cieszył się zbytnim zainteresowaniem (podobnie z resztą jak nasz klan ) więc po wcześniejszych rozmowach i grze rekrutacyjnej Lee został przyjęty w szeregi Legionu i wraz z nami będzie dążył do obalenia "Tytanów" LittleFighterowskiego półświatka
tak więc buuuuujcie się nadchodzimy hłe hłe hłe
Samael- Liczba postów : 17
Registration date : 21/03/2008
Re: Jest nas wielu :D
Ha! Spróbujcie wygrać chociaż z IH, potem pogadamy...
Jestem otwarty na wyzwania jakby co...
Lee gl... Twój klan odszedł do lamusa (przerekrutowałeś chociaż tych 3 ludzi, którzy złożyli ci podania?)
Lee gl... Twój klan odszedł do lamusa (przerekrutowałeś chociaż tych 3 ludzi, którzy złożyli ci podania?)
Van napisał:Ha! Spróbujcie wygrać chociaż z IH, potem pogadamy...
kulturalny to przestales byc
ciekawi mnie jedno: ciekawe, czemu piszesz "dla mnie zawsze byles legenda" a 2 miechy pozniej cos takiego? to Ty sie zastanow czy mnie szanujesz czy chcesz mnie ponizac
wiesz poddalem sie z sk bo co? bo mi sie komp rozpierdzielil na 3 - 4 tygodnie i dopiero od paru dni mam. a ci ludzie .... myslisz ze po 3 tygodniach oni jeszcze pamietaja co to lf2? no maly34 jest dosyc powaznie nastawiony ale nie mialo po prostu sensu.
a do LuDu przystapilem naprawic forme ale z tego jak na razie nici bo mi komp normalnie wytrzymuje cs'a gunza itp ale jak gram w lf2 czasami sie zacina na 20 sekund ^^
Lee- Liczba postów : 136
Registration date : 15/03/2008
Przepraszam, wskaż mi moment, w którym cię obraziłem? Jeśli chodzi o to, że nie znasz znaczenia słowa "lamus", no to po prostu powiem "sorry"...Lee napisał:kulturalny to przestales byc
...
SOR jak by coś jakieś CW rozegra ;]
p.s Lee i Van spokój ;]
to nie ja zaczelem ;p
p.s Lee i Van spokój ;]
to nie ja zaczelem ;p
Dark- Liczba postów : 342
Registration date : 15/03/2008
Similar topics
» ELO ELO JAM JEST OMEGA
» M-e-gatron jest razem z nami -!!-