Polish Potato - |PP|
+3
Krencik
Dark
Gomez
7 posters
Strona 1 z 1
Polish Potato - |PP|
Polish Potato
Klan Polish Potato jest jednym ze starszych Polskich klanów, ponieważ powstał bodajże 23 I 2007 r. (czyli ma już przeszło rok). Założycielami byli Siehol i jego kumple z osiedla, na początku klan nosił nazwę Ziomki Boga co sie nie przyjęło i nazwa została zmieniona po kilku dniachxD Przez ten czas istnienia klan doświadczył wiele zlotów i upadków jednak liczy sie to, że teraz klan bardzo dobrze funkcjonuje;P Oto następujący skład:
Leaders
Pendzik |CL|
Gomez lvCLl
Players
Buniek
Kimbik
mYstic
Zefir
Pupils
Killer
Hokage
Oto stronka: Polish Potato
Zapraszam serdecznie;]
Ostatnia aktualizacja składu (17.03.08 r.)
Klan Polish Potato jest jednym ze starszych Polskich klanów, ponieważ powstał bodajże 23 I 2007 r. (czyli ma już przeszło rok). Założycielami byli Siehol i jego kumple z osiedla, na początku klan nosił nazwę Ziomki Boga co sie nie przyjęło i nazwa została zmieniona po kilku dniachxD Przez ten czas istnienia klan doświadczył wiele zlotów i upadków jednak liczy sie to, że teraz klan bardzo dobrze funkcjonuje;P Oto następujący skład:
Leaders
Pendzik |CL|
Gomez lvCLl
Players
Buniek
Kimbik
mYstic
Zefir
Pupils
Killer
Hokage
Oto stronka: Polish Potato
Zapraszam serdecznie;]
Ostatnia aktualizacja składu (17.03.08 r.)
Ostatnio zmieniony przez Gomez dnia Sob Mar 22, 2008 10:19 pm, w całości zmieniany 2 razy
Gomez- Liczba postów : 38
Registration date : 15/03/2008
Re: Polish Potato - |PP|
życze powodzenia mojemu pierwszemu klanowi jeszcze za czasów nathana gracza RS ;]
ta fuzja MOD z PP wyszła na dobre iż PP kłoniło sie ku upadkowi zobaczymy co z tego będzie bez Siehola,Kręcika i Banana ;] za to jest opowiedziany Gomez liczę na ciebie elo
ta fuzja MOD z PP wyszła na dobre iż PP kłoniło sie ku upadkowi zobaczymy co z tego będzie bez Siehola,Kręcika i Banana ;] za to jest opowiedziany Gomez liczę na ciebie elo
Dark- Liczba postów : 342
@Dark coo to ma być jestem KrENcik nie KrĘcik bez mi tego "ę" tam tylko zamiast tego jest "en" nie lubię jak ktos pisze mój nick przez "ę" lub "e" a w taki sposób że nie ma literki "n".
Po prostu nie pisać do mnie Krecik ani Kręcik bo ja jestem Krencik i basta...
PP powodzonka
Po prostu nie pisać do mnie Krecik ani Kręcik bo ja jestem Krencik i basta...
PP powodzonka
Nie zawiedziesz sie;P A co do Siehola to jeszcze nie raz wróci... a jeżeli chodzi o Krencika to mamy wolne miejsce w składzie;]
@Gomez na razie se podaruje może jeszcze wrócę ale to plany na przyszłość najpierw muszę zobaczyć jak moja obecna sytuacja w LF2 się rozwinie. Mam nadzieje że dobrze ;]. No zobaczymy może kiedyś... może xD
Phi łaski bezxD Ale pamiętaj co jesz na obiad.
no z tym jednym ze starszych to bym nie przesadzał xD raczej jesteście tacy bardziej pośrodku ale życze przysżłych sukcesów ziemniaczki
Roxi- Liczba postów : 71
Dobra dobra w każdym bądź razie pod względem wzlotów i upadków gonimy IHxD
Krecik naściemniał i polazł do BD! >D
Powodzenia Ziemniaki, ja zawsze z wami ;]
Powodzenia Ziemniaki, ja zawsze z wami ;]
@Van wiesz co to jest przyszłość... doszedłem do BD czy to źle, nadejedzie Apokalipsa z tego powodu
Jestem Krencik a nie Krecik xD
Jestem Krencik a nie Krecik xD
jestes Krentacz xD joke
PP zawsze ma dobry sklad cos sie rypie i upada znowu ktos sie podejmie odnowy sklad sie poprawia i znowu upada xD
wszystkie te problemy zaczely sie po odejsciu Tofika (kiedy to bylo xD) potem Greg do DP yBanan do DP i tak zaczela sie seria wzlotow i upadkow PP
PP zawsze ma dobry sklad cos sie rypie i upada znowu ktos sie podejmie odnowy sklad sie poprawia i znowu upada xD
wszystkie te problemy zaczely sie po odejsciu Tofika (kiedy to bylo xD) potem Greg do DP yBanan do DP i tak zaczela sie seria wzlotow i upadkow PP
Dawids- Liczba postów : 46
Registration date : 18/03/2008
Dawids napisał:
Pierwszy byłem ja!xD Niedoceniony zastępca Siehola za którego kadencji do PP doszli wyżej wymienieni. Na początku ja i yBanan chcieliśmy założyć własny klan ale potem jakoś zapomnieliśmy...
Znam dobrze klan, nawet przez kilka dni w nim byłem... ;] Mam nadzieję, że się będzie rozwijał... Pamiętam jeszcze jak był BLOG zamiast strony... Eh, stare dobre czasy.
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: