Legion upadłego Diabła
+10
Van
Mortor
Krencik
Ribben
Samael
frecel
Kozi
p0wned
Gad
XPT
14 posters
Strona 2 z 3
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Legion upadłego Diabła
Ja cię pierniczę, niektórzy tutaj nie mają za grosz poczucia humoru... ;-)
Póki co, świata nie podbijacie, LuDu mój LuDu... Jestem otwarty na wyzwania... (dział na mojej stronie)
Póki co, świata nie podbijacie, LuDu mój LuDu... Jestem otwarty na wyzwania... (dział na mojej stronie)
No prawda, zero ruchu : / A musicie chyba poszukać nowych graczy, bo was coś mało.
BTW: Samael to kiedyś SalmaEL?
BTW: Samael to kiedyś SalmaEL?
Megatron- Liczba postów : 312
Registration date : 15/03/2008
Gad - bo ten klan ma graczy, ktorzy traktuja LF'a jako sposób na rozwywkę a nie sposób na życie.
U nas nie usłyszysz tekstów "ja gram tylko po to, żeby wygrać" (3 osoby będąwiedziały do kogo teraz piję).
Klan odżyje niedługo, mniej więcej w trakcie BMT. Tak sie jakos terminy fajnie ułożyły
SalmaEL zminil nick na Samael bo nie wszyscy umieli zapamietac pisowanię
U nas nie usłyszysz tekstów "ja gram tylko po to, żeby wygrać" (3 osoby będąwiedziały do kogo teraz piję).
Klan odżyje niedługo, mniej więcej w trakcie BMT. Tak sie jakos terminy fajnie ułożyły
SalmaEL zminil nick na Samael bo nie wszyscy umieli zapamietac pisowanię
A grajcie sobie dla przyjemności, też gram dla rozrywki. Mimo wszystko.... nic się nie dzieje :/. Trzech członków przez dłuuugi czas ....
Gadzinko Ty moja :* cierpliwości proszę. Na serio dużo się zmieni, chociaż wcale nie tak wiele
Ja sie na temat klanu nie wypowiedziałem
Nazwa:Może być a że ktoś uważa to za obcą religie to sie niech nie odzywa.MI to przypomina Bitefight.
Nazwa:Może być a że ktoś uważa to za obcą religie to sie niech nie odzywa.MI to przypomina Bitefight.
Summoner295- Liczba postów : 4
Registration date : 02/07/2008
Summoner295 napisał:Ja sie na temat klanu nie wypowiedziałem
;( ale my JESTEŚMY sektą ;(
(dla niekumatych - to żart jest )
I tak nazwa fajna.
Summoner295- Liczba postów : 4
Registration date : 02/07/2008
I tak jesteś spamerem.
A co do tego wrumunguna, to będę musiał z nim zagrać, bo pokarał Arvisha, ale do końca nie wiadomo, czy ma lepszego skilla, czy po prostu zafarcił, albo Arvish go zlekceważył, czas powie... Ale ja też sobię sprawdzę, ma ktoś jego gg?
A co do tego wrumunguna, to będę musiał z nim zagrać, bo pokarał Arvisha, ale do końca nie wiadomo, czy ma lepszego skilla, czy po prostu zafarcił, albo Arvish go zlekceważył, czas powie... Ale ja też sobię sprawdzę, ma ktoś jego gg?
I jak z klanem żyje on w ogóle ?
Kozi- Liczba postów : 229
Registration date : 16/02/2008
Nie żyje, przecierz to nieumarli są.
Dr.- Liczba postów : 62
To są demony a co nei znaczy ze są umarli ale jak dla Mnie XPT rusz dupsko i CW daway
Kozi- Liczba postów : 229
Registration date : 16/02/2008
Ja myślę, że wsiąka - patrz na najnowszego newsa na www.excellent-team.rox.pl
No szkoda, ale myślałem, że nie załamiesz się odejściem 'Samaela'.
Megatron- Liczba postów : 312
Nie załamałem się. Od założenia klanu mówiłem, że bez niego ja tego bałaganu prowadzić nie będę i słowa dotrzymałem. Ot co!
I dobrze zrobiłeś. Masz jakieś plany co do swojej klanowości? Zostaniesz bezklanowy (inny), czy też planujesz zasilić szeregi jakiejś innej organizacji, np ET?
Do *ET nie wracam. Znudziło mi się tam po tych 2 miesiącach co tam byłem (lol za każdym razem inny czas podaję w zależności od okazji od miesiąca do pół roku ale to nie moja wina, po prostu nie pamiętam ile tam byłem )
Nie będę w żadnym klanie (inny ).
Nie będę w żadnym klanie (inny ).
zycze szczescia w ponownym szuakniu klanu. zbrodnie wobec klanu... ehh, zebym chociaz ja wiedzial co zrobilem -.-
Lee- Liczba postów : 136
ojojoj ale szkoda ;/ Fajny plan miales XPT - o takich rzeczach mogles mi mowic ;/ Heh... Fajna nazwe mial ten twoj klan... i wogle... Szkoda ze nie bylo fuzjii bo by klan przezyl i woogle ;/ no... to na tyle ...
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Strona 2 z 3
Pozwolenia na tym forum: