WŁADZA DLA LuD'u !!! ]:->
+7
Ribben
Van
frecel
Dark
PODLy-
XPT
Samael
11 posters
LF2 Julian's Gate :: Global :: Newsy
Strona 1 z 1
WŁADZA DLA LuD'u !!! ]:->
Samael:
W świecie opanowanym przez walecznych, potężnych wojowników, uzurpatorów trzymających władzę musiał nadejść czas buntu i rebelii musiał nadejść czas powstania... ten czas właśnie nadszedł... pora obalić królów i oddać władzę w ręce LUDU!!! WŁADZA DLA LuD'u !!!
Teraz pora na kilka wiadomości kulturalnych:
informacja nr 1 nie jaki Salmael postanowił zmienić nick na nieco łatwiejszy do zapamiętania tj Samael ;P
informacja nr 2 Samael (dawniej Salmael;p) opuścił właśnie szeregi klanu Immortal Hunters (+IH+)
informacja nr 3 Samael po odejściu z +IH+ wraz z najbardziej życzliwą mu osobą którą miał okazję poznać podczas swej gry w lf2 (mowa oczywiście o expit / XPT etc ) postanowili utworzyć nowy klan ]:->
I tym sposobem powstaje nowy klan, gdzie użycie słowa "klan" nie koniecznie pasuję ponieważ nie będziemy typowym klanem będziemy tworzyć LEGION ( Legion upadłego Diabła ]:-> )
Idea która popchała mnie do stworzenia Legionu jest nad wyraz prosta chciałbym żeby w świecie LF2 opanowanym przez "garstkę" tzw "PRO"graczy którzy jak miałem okazję się przekonać często "ignorują, lekceważą etc" nowych graczy zrobić swego rodzaju rewolucję chcę znaleźć nowych utalentowanych graczy pomóc im odnaleźć się w tym "zwariowanym" świecie na koniec szkolić ich jak i samemu uczyć się od nich byśmy koniec końców udowodnili że czasem ci "malutcy" mogą pokonać tych "wielkich" jak Dawid pokonujący Goliata jak sprite pokonujący pragnienie sprawić byście Wy (tak do Was mówię) zastanowili się czasem jak to było gdy zaczynaliście, przypomnieli sobie początki i radochę jaką mieliście grając zwyczajnie for fun :] przerażają mnie te wszystkie zasady i ograniczenia jakie wprowadziliście do lf2 i jak niektóre przydatne nie które są zwyczajnymi paradoksami które nie do końca wiem co mają na celu ale na pewno nie czerpanie z tej gry tego co najważniejsze P R Z Y J E M N O Ś C I
wszystkich zainteresowanych (i nie tylko ich;p) zapraszam na nowo powstałe forum: http://legion.darkbb.com
W świecie opanowanym przez walecznych, potężnych wojowników, uzurpatorów trzymających władzę musiał nadejść czas buntu i rebelii musiał nadejść czas powstania... ten czas właśnie nadszedł... pora obalić królów i oddać władzę w ręce LUDU!!! WŁADZA DLA LuD'u !!!
Teraz pora na kilka wiadomości kulturalnych:
informacja nr 1 nie jaki Salmael postanowił zmienić nick na nieco łatwiejszy do zapamiętania tj Samael ;P
informacja nr 2 Samael (dawniej Salmael;p) opuścił właśnie szeregi klanu Immortal Hunters (+IH+)
informacja nr 3 Samael po odejściu z +IH+ wraz z najbardziej życzliwą mu osobą którą miał okazję poznać podczas swej gry w lf2 (mowa oczywiście o expit / XPT etc ) postanowili utworzyć nowy klan ]:->
I tym sposobem powstaje nowy klan, gdzie użycie słowa "klan" nie koniecznie pasuję ponieważ nie będziemy typowym klanem będziemy tworzyć LEGION ( Legion upadłego Diabła ]:-> )
Idea która popchała mnie do stworzenia Legionu jest nad wyraz prosta chciałbym żeby w świecie LF2 opanowanym przez "garstkę" tzw "PRO"graczy którzy jak miałem okazję się przekonać często "ignorują, lekceważą etc" nowych graczy zrobić swego rodzaju rewolucję chcę znaleźć nowych utalentowanych graczy pomóc im odnaleźć się w tym "zwariowanym" świecie na koniec szkolić ich jak i samemu uczyć się od nich byśmy koniec końców udowodnili że czasem ci "malutcy" mogą pokonać tych "wielkich" jak Dawid pokonujący Goliata jak sprite pokonujący pragnienie sprawić byście Wy (tak do Was mówię) zastanowili się czasem jak to było gdy zaczynaliście, przypomnieli sobie początki i radochę jaką mieliście grając zwyczajnie for fun :] przerażają mnie te wszystkie zasady i ograniczenia jakie wprowadziliście do lf2 i jak niektóre przydatne nie które są zwyczajnymi paradoksami które nie do końca wiem co mają na celu ale na pewno nie czerpanie z tej gry tego co najważniejsze P R Z Y J E M N O Ś C I
wszystkich zainteresowanych (i nie tylko ich;p) zapraszam na nowo powstałe forum: http://legion.darkbb.com
Samael- Liczba postów : 17
Registration date : 21/03/2008
Re: WŁADZA DLA LuD'u !!! ]:->
SalmaEL napisał:najbardziej życzliwą mu osobą którą miał okazję poznać podczas swej gry w lf2 (mowa oczywiście o expit / XPT etc )
No wiesz co ? Jak mogłeś !?
To gorsze niż "nuż w bżuhu" !
Ja i życzliwy ?
Też coś!
hmmm powodzenia ;]
Dark- Liczba postów : 342
Registration date : 15/03/2008
Fajnie że nowy klan założyliście i generalnie fajny macie cel. Mam nadzieję że nie będziecie mieli tego samego problemu co Lee
frecel- Liczba postów : 164
Registration date : 09/04/2008
Ośmieliłbym się zaryzykować stwierdzenie, że przyświecają wam podobne idee, co RS...
To chyba oczywiste.
GL
(btw beznadziejna nazwa)
To chyba oczywiste.
GL
(btw beznadziejna nazwa)
Co do nazwy chciałem zwrócić wszystkim uwagę iż jest w naszym ojczystym języku amerykanizacji mówimy stanowcze NIE !!
XPT eee sorry zapomniałem jesteś pomiotem diabła a w twoich żyłach płynie siarka proszę o wybaczenie nie miałem prawa splugawić Cię mianem "życzliwego" mój błąd
XPT eee sorry zapomniałem jesteś pomiotem diabła a w twoich żyłach płynie siarka proszę o wybaczenie nie miałem prawa splugawić Cię mianem "życzliwego" mój błąd
XPT - powodzenia oczywiście. Mam nadzieję, że to nie jest klan na kilka tygodni. Chyba mam do czynienia z poważnymi ludźmi ;DD Samaela nie miałem okazji poznać do tej pory, ale wszystko jeszcze przede mną powodzenia ;*
dla XPT w klanie powodzenia
Kozi- Liczba postów : 229
Registration date : 16/02/2008
Wandi napisał:XPT - powodzenia oczywiście. Mam nadzieję, że to nie jest klan na kilka tygodni. Chyba mam do czynienia z poważnymi ludźmi ;DD Samaela nie miałem okazji poznać do tej pory, ale wszystko jeszcze przede mną powodzenia ;*
Jak pewnie zauważyłeś nie opuściłem projektu po drugim dniu od powstania, więc raczej nie opuszczę przez dość długi czas ;]
Wiecie - jeśli nie będzie chętnych to jako klan będziemy robić CW 2x2 i turnieje tez indywidualne / 2vs2
Jeśli nikt nie będzie chciał to nie dołączy, jeśli ktoś chce to do Samaela ;]
dwu osobowa armia "Ty wskazujesz a ja walę!!!" (jak zwykł mawiać Minsk w Baldur's Gate ;P) a komu się nie podoba to świnia prostak i cham ;P
Minsk i Buu! nie zapominaj o Buu!!! ;P
lol to ja sie pienie i kurde nie wiem co robic juz zeby miec graczy w klanie a tu kurde robia mi konkurencje pod samym nosem i to wlasnie jak nie moge grac ;/;/ wkurwilo mnie na maxa
gl
gl
Lee- Liczba postów : 136
Registration date : 15/03/2008
LF2 Julian's Gate :: Global :: Newsy
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: